Stack Force Shot

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 200 RSD
  • Dostava je 300.00 RSD za ukupnu narudžbu.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom
Na lageru: Trenutno nije dostupno .

Ova brzo-apsorbujuća doza sadrži naučno dizajnirane sastojke koji će vam pomoći da postignete kvalitetnu mišićnu definiciju.

Ovaj preparat ima nekoliko faza delovanja. Prva faza podstiče termogenezu, druga stimuliše metabolizam da poveća sagorevanje kalorija preko ključnog "fat burning" hormona norepinefrina. Ustvari taj ključni sastojak poboljšava sagorevanje masti i za 35% više u odnosu na placebo, u 24 sata.

I konačno treća faza, sastojci koji daju energiju da bi trening bio što eksplozivniji i sastojci koji utiču da hranjive materije pomognu telu da se prilagodi fizičkom stresu i da mu daju brz dotok energije.

Preporučena upotreba: 1 bočica (60 ml) pre treninga. Brzo se apsorbuje.

Specifikacije

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Sagorevači

Sagorevači masti,

jedna od najpopularnijih kategorija među dijetetskim suplementima! Od onih najjednostavnijih pa sve do onih koji u sastavu imaju i po dvadesetak komponenti, svi služe jednoj svrsi-da nam pomognu da sagorimo masne naslage ili dođemo do željene forme. 

Moramo Vas upozoriti da ste se, ukoliko ste mislili da će par klikova (koliko Vam treba da bi poručili neki od sagorevača) rešiti Vaše probleme, grdno prevarili. Istina je mnogo bolnija i žao nam je ako smo Vas razočarali time što nismo servirali "svilenkastu" priču o tome kako treba da kupite neki preparat, sednete pred televizor sa punom činijom grickalica i počnete sa "šaltanjem" kanala! 

Dakle, sagorevači će u svojoj širokoj paleti dejstva, napasti masne naslage, uticati na metabolizam masti, izazvati termogeni efekat (podići telesnu temperaturu), ubrzati metabolizam itd. Ali sve to, samo, u saradnji sa Vama koji ih koristite!!!

Neophodne je izmeniti navike koje su nas dovele do stanja u kakvom se nalazimo, uraditi još jedno ponavljanje, još jednu seriju, istrčati još jedan krug, isplivati još jednu dužinu...sve skupa podići granice!!!

Najbolji savet bi bio da nas pozovete ako ste neodlučni u izboru sagorevača ili Vam trebaju smernice vezane za korekciju ishrane. Da napomenemo još i to da sagorevati masti ne podrazumeva umiranje od gladi! 

Uz ovo su kupovali

QNT

QNT
Stack Force Shot
Stack Force Shot
Cena: 200 RSD
Na lageru:
Trenutno nije dostupno