Amino Fuel Liquid

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 3500 RSD

Trenutno nije dostupno

  • Dostava je 300.00 RSD za ukupnu narudžbu.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Amino Fuel Liquid Concentrate je lako svarljiv, brzodelujući tečni koncentrat aminokiselina sa ugljenim hidratima, posebno dizajniran za bodibildere, dizače tegova i sportove koji zahtevaju veliku izdržljivost i snagu. Obezbeđuje rapidno povećanje čiste mišićne mase. Nije ga potrebno posebno pripremati za upotrebu, ima prijatan ukus pomorandže, karakteriše ga visok stepen apsorpcije i gotovo trenutno delovanje. Lak je za upotrebu, pa predstavlja jedan od najomiljenijih sportskih preparata na svetu. Oralno primenjene aminokiseline nastale prirodnom pankreatskom dijestijom proteina i do 16 puta povećavaju zadržavanje azota u poređenju sa manje kvalitetnim izvorima aminokiselina i proteina.

Amino Fuel snabdeva organizam L-karnitinom, aminokiselinama razgranatog lanca (BCAA) i farmaceutski čistim peptidno vezanim i slobodnim aminokiselinama. Pored toga, sadrži i kompleks vitamina B sa C vitaminom (antistres kompleks), lipotropne faktore koji poboljšavaju metabolizam masti, holin i inozitol, kao i moćan izvor energije u obliku kompleksnih ugljenih hidrata iz voća i klica i čistu kristalizovanu fruktozu. Ugljeni hidrati štede proteine, jer održavaju visok nivo azota i učestvuju u iskorišćavanju aminokiselina i njihovoj ugradnji u mišiće stvarajući mišićne proteine. B kompleks funkcioniše kao aktivator metabolizma aminokiselina, ugljenih hidrata i energije. Dnevna doza (45 ml) sadrži 15 g peptidno vezanih i slobodnih aminokiselina visokog kvaliteta koje se dobijaju iz proteina surutke (laktalbumin), jaja (albumin), džigerice i drugih proteina životinjskog porekla. Ovih 15 g tečnih aminokiselina u 3 supene kašike ekvivalentno je 15 tableta ili kapsula od po jedan gram peptidno vezanih i slobodnih aminokiselina. 

Preporučena doza i način upotrebe

Odrasli: 4 supene kašike (59 ml) dnevno. Twinlab® Amino Fuel™ Liquid može se uzimati sa obrokom, između obroka, pre treninga ili nakon fizičke aktivnosti. Najbolje deluje uz redovnu fizičku aktivnost i ishranu siromašnu zasićenim mastima.

Sastav

 


 

 

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Beta Alanine -0%

Beta Alanine

2650 RSD
Trenutno nije dostupno.
BCAA 3D -0%

BCAA 3D

1420 RSD
Trenutno nije dostupno.
MEGA AMINO 3200 -0%

MEGA AMINO 3200

3390 RSD
Trenutno nije dostupno.
Beta Pak -0%

Beta Pak

1790 RSD
Trenutno nije dostupno.
Bcaa 8000 -0%

Bcaa 8000

200 RSD
Trenutno nije dostupno.
Arginine -0%

Arginine

1890 RSD
Trenutno nije dostupno.
ARGININ AKG -0%

ARGININ AKG

1600 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-Arginin -0%

L-Arginin

70 RSD
Trenutno nije dostupno.

Amino kiseline

Amino kiseline su osnovna građa proteina a osim toga učestvuju u bezbrojnim procesima u organizmu. I ako ih u prirodi ima preko petstotina za žive organizme je bitno svega dvadesetak. A tih dvadeset možemo svrstati u dve grupe, i to one koje naš organizam može da sintetiše (sam "napravi") a koje nazivamo neesincijalnim i one koje ne možemo "proizvesti" odnosno ESENCIJALNE amino kiseline!

Ako nam je jasno da postoje amino kiseline koje naše telo ne može da sintetiše isto tako nam MORA biti jasno da ih treba uneti ishranom ili ,još sigurnije , dodatnom suplementacijom! Ovo važi za sve, a pogotovo za aktivne sportiste i rekreativce, kao i one koji su se prepustili današnjem tempu a žele da sačuvaju svoje zdravlje!

Ukratko ,dodavanjem amino kiselina, bilo da su prahu, tečnosti ili tabletama, obezbeđujete, prvenstveno, normalno funkcionisanje organizma, pa zatim, oporavak, izgradnju mišića, podršku normalnoj iskorišćenosti masti i mnogo toga drugog.

Dakle, ukoliko smo Vam, barem, malo približili važnost ovog dela suplementacije, ne oklevajte! 

Uz ovo su kupovali

C-1000 Caps -0%

C-1000 Caps

2550 RSD
Trenutno nije dostupno.
Iron Caps -0%

Iron Caps

980 RSD
Trenutno nije dostupno.
DLPA Caps -0%

DLPA Caps

1500 RSD
Trenutno nije dostupno.
BCAA Fuel -0%

BCAA Fuel

2870 RSD
Trenutno nije dostupno.
Betain HCl -0%

Betain HCl

1870 RSD
Trenutno nije dostupno.
Chromic Fuel -0%

Chromic Fuel

960 RSD
Trenutno nije dostupno.
Arginine Caps -0%

Arginine Caps

1500 RSD
Trenutno nije dostupno.
GABA-Plus -0%

GABA-Plus

1500 RSD
Trenutno nije dostupno.

Twinlab

Twinlab
Amino Fuel Liquid
Amino Fuel Liquid
Cena: 3500 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno