• smanjuje rizik od dijabetesa
  - kontroliše apetit i želju za slatkišima
  - sprečava kardiovaskularne probleme
  - podiže energiju i izdržljivost
  - pomaže u dobijanju čiste mišićne mase
  - snižava šećer, holesterol i saveznik je svake dijete

  Dodavanje Hroma u vašu svakodnevnu ishranu će vam pomoći da održite nivo šećera u normali, sprečiće kardiovaskularne probleme, smanjiće želju za hidratima i slatkišima.
 • Hrom je esencijalni mineral koje telo dobija iz hrane. Hrom je presudan za dobar rad insulina. Neki ljudi ne mogu dobiti dovoljno hroma iz svoje ishrane. Ultimate Nutrition® Chromium Picolinate može pomoći u apsorpciji hroma. Pikolinat je zapravo pikolinska kiselina, prirodna supstanca već prisutna u telu. Dodavanjem tri molekula pikolinata hromu, vaše telo može lakše apsorbovati hrom u svoje ćelije. Ultimate Nutrition® Chromium Picolinate ima visoku bioraspoloživost, što ga čini vrlo efikasnim, tako da telo dobija maksimalnu korist od ovog važnog minerala.
  Dok telo proizvodi insulin prirodno, hrom postiže to da insulin može da radi svoj posao. Nakon obroka, telo luči insulin koji pomaže da glukoza predje iz krvotoka u ćelije. Glukoza se koristi kao izvor energije od strane ćelija da obezbedi energiju za mnoge vitalne funkcije
 • Još jedna prednost Ultimate Nutrition® Chromium Picolinate  je bolji metabolizam ugljenih hidrata i masti, koji pomažu održavanju težine i gubitku procenta masnoća. Hrom pikolinat takođe pomaže zdravu funkciju hormona rasta. Oni koji žele da povećaju svoje opšte zdravlje i nivo sportskih performansi uz održavanje zdrave telesne težine ili gubitak masnih naslaga, trebalo bi da uzmu u obzir uključivanje dodatnog hroma u ishranu.

  Pakovanje: 100 kapsula
  Sastav: jedna kapsula sadrži 200mcg Chromium Picolinate

Sastav

Резултат слика за ultimate nutrition chromium supplement facts

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

GABA-Plus -0%

GABA-Plus

1500 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

150 RSD
Trenutno nije dostupno.
Heat Shot -0%

Heat Shot

120 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

1180 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-carnitine drink -0%

L-carnitine drink

140 RSD
Trenutno nije dostupno.
Chromic Fuel -0%

Chromic Fuel

960 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

1590 RSD

Sagorevači

Sagorevači masti,

jedna od najpopularnijih kategorija među dijetetskim suplementima! Od onih najjednostavnijih pa sve do onih koji u sastavu imaju i po dvadesetak komponenti, svi služe jednoj svrsi-da nam pomognu da sagorimo masne naslage ili dođemo do željene forme. 

Moramo Vas upozoriti da ste se, ukoliko ste mislili da će par klikova (koliko Vam treba da bi poručili neki od sagorevača) rešiti Vaše probleme, grdno prevarili. Istina je mnogo bolnija i žao nam je ako smo Vas razočarali time što nismo servirali "svilenkastu" priču o tome kako treba da kupite neki preparat, sednete pred televizor sa punom činijom grickalica i počnete sa "šaltanjem" kanala! 

Dakle, sagorevači će u svojoj širokoj paleti dejstva, napasti masne naslage, uticati na metabolizam masti, izazvati termogeni efekat (podići telesnu temperaturu), ubrzati metabolizam itd. Ali sve to, samo, u saradnji sa Vama koji ih koristite!!!

Neophodne je izmeniti navike koje su nas dovele do stanja u kakvom se nalazimo, uraditi još jedno ponavljanje, još jednu seriju, istrčati još jedan krug, isplivati još jednu dužinu...sve skupa podići granice!!!

Najbolji savet bi bio da nas pozovete ako ste neodlučni u izboru sagorevača ili Vam trebaju smernice vezane za korekciju ishrane. Da napomenemo još i to da sagorevati masti ne podrazumeva umiranje od gladi! 

Uz ovo su kupovali

Bcaa Powder 12000 -4%

Bcaa Powder 12000

3750 RSD 3600 RSD
Trenutno nije dostupno.
Post Gold -0%

Post Gold

3380 RSD
Trenutno nije dostupno.
Omega 3 -0%

Omega 3

1990 RSD
Trenutno nije dostupno.
Whey Gold -0%

Whey Gold

2950 RSD
Trenutno nije dostupno.
Horse Power X -0%

Horse Power X

3250 RSD
Trenutno nije dostupno.
Muscle Juice 2544 -0%

Muscle Juice 2544

2400 RSD
Trenutno nije dostupno.

Ultimate Nutrition

Ultimate Nutrition
Chromium Picolinate
Chromium Picolinate
Cena: 870 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno