Omega 3

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 750 RSD
  • Dostava je 300.00 RSD za ukupnu narudžbu.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom
Na lageru: Trenutno nije dostupno .

Omega 3 

Omega 3 su esencijalne polinezasićene masne kiseline neophodne za ljudsko telo. Omega 3 masne kiseline naše telo ne proizvodi zato moramo da ih unosimo kroz hranu ili suplemente. Imaju vrlo važan uticaj na telo i mozak.

Prirodni izvori Omega 3 su riba, alge, orašasti plodovi, čia seme… Međutim, naša ishrana je često siromašna prirodnim izvorima, zato je važno unositi visokokvalitetne Omega 3 koje će vam obezbediti adekvatan unos ove vrlo važne masne kiseline.

Simptomi nedostatka Omega 
- kardiovaskularni problemi (povišen holesterol, povišen krvni pritisak, sklonost ka trombozi)
- depresija, anksioznost, hroničan umor
- gojaznost
- problemi sa koncentracijom, pamćenjem
- suva koža, upalni procesi, artritis, alergije
- problemi sa vidom, suvoća očiju
- slab imunitet

QNT Omega 3 formula je posebno bogata EPA (eikozapentaenska kiselina) i DHA (dokozaheksaenska kiselina). EPA i DHA su aktivni sastojci Omega 3 masnih kiselina. EPA je važna za pravilno funkcionisanje imunološkog sistema, molekuli iz EPA deluju protivupalno i smanjuju rizik od hroničnih bolesti. DHA  je vitalni sastojak fosfolipida ćelijske membrane, i nalazi se u svakoj ćeliji ljudskog organizma, vrlo je važna za razvoj mozga, utiče na pravilno funkcionisanje nervnog sistema, njen nedostatak utiče na pamćenje i kognitivne funkcije. Masnoće koje potiču iz biljaka kratkog lanca su izvor energije, dok masti dugog lanca sa više od 20 ugljenikovih atoma, kao što su EPA i DHA, su gradivni elementi naših ćelija, zato su vrlo važne za celokupno zdravlje i vitalnost organizma. Omega 3 blagotvorno deluju na srce i kardiovaskularni sistem. Smanjuju holesterol i podižu nivo dobrog holesterola. Neophodne su u procesu mršavljenja, pomažu sintezu masnoća i ubrzavaju proces gubitka masnih naslaga. Deluju pozitivno na celokupan imunitet, ubrzavaju oporavak kod upalnih procesa i infekcija, dokazano utiču pozitivno kod artritisa, smanjuju bolove u zglobovima, jutarnju ukočenost. Pored toga Omega 3 će pozitivno uticati na vaše raspoloženje, koncentraciju i celokupno mentalno zdravlje. Utiču blagotvorno na vid i popravljaju stanje kože.

OMEGA 3 od QNT-a sastoji se od 13% EPA (900 mg za 5 kapsula) i 9% DHA (600 mg za 5 kapsula), što vam daje dovoljan unos da biste obezbedili svom telu veoma dobar nivo omega-3 i na taj način učestvovali u njegovo optimalno funkcionisanje. Qnt Omega 3 su obogaćene vitaminom E snažnim antioksidantom koji pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i oksidativnog stresa, takođe dugotrajna upotreba Omega 3 može smanjiti zalihe vitamina E, zato je poželjna njihova kombinacija.
Omega 3 se preporučuju svima koji brinu o svojoj vitalnosti. Ako vam ishrana nije bogata Omega 3 masnim kiselinama, uzimanjem 5 kapsula dnevno će vam obezbediti optimalan unos ove esencijalne masne kiseline.
Poželjno je da ih uzimate raspoređeno uz obroke. Ne preporučuju se kod poremećaja koagulacije krvi.

Pakovanje: 60 mekih kapsula
Preporučena upotreba: 3 do 5 kapsula dnevno, zavisno od vaših dnevnih potreba.

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

KOENZIM Q10 -0%

KOENZIM Q10

1860 RSD
Trenutno nije dostupno.
VITAMIN B-12 -0%

VITAMIN B-12

1240 RSD
Trenutno nije dostupno.
LactoDigest Novo! -35%

LactoDigest

750 RSD 490 RSD
Lysine Caps -0%

Lysine Caps

1200 RSD
Dualtabs -0%

Dualtabs

3200 RSD
Trenutno nije dostupno.
ALFALFA -0%

ALFALFA

1460 RSD
Trenutno nije dostupno.
Zinc -0%

Zinc

1050 RSD
Trenutno nije dostupno.

Imunitet i zaštita organizma

Za bolji i jači imuni sistem, osim vitamina i minerala, često je potrebno i nešto više...nešto što će pospešiti normalan rad hormona, izbalansirati neke procese u organizmu, oslobađati nas slobodnih radikala (iako i neki vitamini i minerali imaju antioksidativni efekat), odnosno dovesti naše telo u bolje stanje!

Nažalost, mnogi od nas zaboravljaju na preventivu, ne razmišljaju o genetici i naslednim faktorima i često pribegavamo ovim dodacima tek kada imamo neki problem. Bez obzira da li govorimo o biljkama, njihovim ekstraktima i aktivnim supstancama, ili o kombinaciji istih sa nekim od vitamina, koenzima Q10 i slično, zapravo uvek govorimo o nečemu što svoje korene vuče još iz drevnih civilizacija, a čije je pozitivne efekte na organizam moderna nauka potvrdila! 

Uz ovo su kupovali

Šejker -0%

Šejker

300 RSD
Trenutno nije dostupno.
Kaiš kožni -0%

Kaiš kožni

1800 RSD
Trenutno nije dostupno.
Krem namaz -0%

Krem namaz

650 RSD
Trenutno nije dostupno.
Prime Whey Novo! -0%

Prime Whey

5500 RSD
Bcaa 8000 -0%

Bcaa 8000

200 RSD
Trenutno nije dostupno.
So Good Bar -0%

So Good Bar

250 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

140 RSD
Trenutno nije dostupno.
Thermo Booster -0%

Thermo Booster

170 RSD
Trenutno nije dostupno.
Light Digest Whey Protein -0%

Light Digest Whey Protein

1590 RSD

QNT

QNT
Omega 3
Omega 3
Cena: 750 RSD
Na lageru:
Trenutno nije dostupno