Vitamin C 1000 sa bioflavonoidima

  • jača imuni sistem
  • smanjuje bolove u mišićima posle napora
  • jak antioksidant koji pomaže u borbi protiv bolesti

BioTechUsa Vitamin C 1000 mg sa flavonoidima  je suplement čijom ćete upotrebom priuštiti sebi sve dobrobiti vitamina C, sadržanog u ovoj novoj formuli. Vitamin C od davnina važi za jedan od najvažnijih vitamina u ljudskoj ishrani. Za razliku od životinja, ljudski organizam ne može sam da sintetiše vitamin C, te mora da ga unosi putem hrane ili suplemenata. Ukoliko nema dovoljno ovog vitamina, nastaju mnogobrojna nepovoljna zdravstvena stanja - od pada imuniteta do stvaranja veće količine slobodnih radikala koja vremenom mogu da dovedu do stvaranja tumora i maligniteta. Iz navedenih razloga možemo zaključiti da je suplementacija vitaminom C neophodna i da doprinosi boljem zdravlju i većoj vitalnosti organizma.

BioTechUsa Vitamin C 1000 mg sa flavonoidima pruža izuzetnu pomoć vašem organizmu, naročito tokom zimskog perioda, kada prirodno slabi imuni sistem. Noviji oblik vitamina C koji  deluje postepeno tokom dužeg vremena tako da će se održavati njegov nivo u organizmu, što je najvažnije za ispoljavanje dobrobiti vitamina C. Ovo omogućava njegovo postojano dejstvo u višečasovnom periodu, za razliku od klasičnih, praškastih i šumećih preparata kod kojih se vitamin C brzo izlučuje putem mokraće. Sam vitamin C dobijen je 100% iz prirodnog izvora (šipak) i lako se koristi u organizmu.

Preporučena upotreba: uzimati jednu dozu (1 tableta) dnevno, najbolje uz obrok.

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: Za bolje opšte zdravlje i podršku radu srca kombinovati sa Vitalikum Omega 3 I/ili BioTechUsa CoQ10

Sastav

Sastojak

Sadržaj po dozi (1 tableta)

na 100g

%PDU

Vitamin C

1000 mg

72,99g

1250%

Bioflavonoidi citrusa (ekstrakt Citrus aurantium) 44mg* 2,4g* *
Kalcijum 120mg   15%
Šipak 50mg* 36,49g* *

*PDU nije ustanovljen

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih  institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

C vitamin -0%

C vitamin

1250 RSD
Trenutno nije dostupno.
Vitamin C -0%

Vitamin C

990 RSD
Trenutno nije dostupno.
B-12 Dots -0%

B-12 Dots

1200 RSD
Trenutno nije dostupno.
Chromic Fuel -0%

Chromic Fuel

960 RSD
Trenutno nije dostupno.
Iron Caps -0%

Iron Caps

980 RSD
Trenutno nije dostupno.
ZMA -0%

ZMA

2490 RSD
Trenutno nije dostupno.
Magnesium+B6+D3 -36%

Magnesium+B6+D3

550 RSD 350 RSD
Trenutno nije dostupno.

Vitamini i minerali

Vitamini i minerali

Vitamini i minerali su ona stavka koja se kotira kao NAJVIŠEG PRIORITETA!

Naše telo je svakodnevno stavljeno pred, nebrojene, probe, što zbog načina života, ishrane, bavljenja sportom (pogotovo profesionalno), kvaliteta hrane i drugih (mnogobrojnih) faktora. Možda će Vam delovati čudno, ali drugačiji režimi ishrane za sportiste postoje već hiljadama godina!

Osim onih koji su kreirani za sportiste, tu su i vitaminsko-mineralni proizvodi namenjeni najširoj populaciji, uključujući decu i one u poznijim godinama! Svaki od proizvoda je kreiran za određenu grupu, bitno je samo da se prepoznate u jednoj od njih. Više ozbiljnih studija je već dokazalo da je, sa današnjim kvalitetom hrane, nemoguće uneti dovoljnu količinu vitamina i minerala.

Ova saznanja nam dovoljno govore koliko je bitno uneti barem i minimum dodatne vitaminsko-mineralne podrške telu! Veliki broj onih koji ih već koriste će Vam potvrditi da se bolje osećaju, da se ređe razboljevaju i da su u stanju da kvalitetniije obavljaju svakodnevne obaveze.

Ni tu niste prepušteni sami sebi, ako ste zbunjeni širokom ponudom, slobodno nas kontaktirajte!

Uz ovo su kupovali

SUPER NOVA -0%

SUPER NOVA

140 RSD
Trenutno nije dostupno.
CREATINE PH-X -0%

CREATINE PH-X

2450 RSD
Trenutno nije dostupno.
KOENZIM Q10 -0%

KOENZIM Q10

1860 RSD
Trenutno nije dostupno.
Liquid amino -4%

Liquid amino

2040.00 RSD 140 RSD
Trenutno nije dostupno.
Oat & Fruits bar -0%

Oat & Fruits bar

160 RSD
Trenutno nije dostupno.
ISOWHEY ZERO -0%

ISOWHEY ZERO

140 RSD
Trenutno nije dostupno.

Bio Tech

Bio Tech
VITAMIN C SA BIOFLAVONOIDIMA
VITAMIN C SA BIOFLAVONOIDIMA
Cena: 1280 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno