Intro blog SuplementiSrbija

Za prvi blog na našem sajtu odabrali smo jednu sveobuhavtnu temu kojom ćemo se dotaći škakljivih momenata sa kojima se svi susrećemo (Ili smo se susretali sa njima kao početnici...).

Dakle, SUPLEMENTACIJA...

Prvo što bi trebalo spomenuti je strah koji je prisutan kad god se srećemo sa nečim što nam je nepoznato i novo. Tako je i sa suplementacijom. Osnova koju, često, zaboravljamo je edukacija. Na internetu su nam dostupne razne informacije koje su često oprečne i dodatno nas zbunjuju , pa je prvi savet da, pre nego što pročitate neki tekst, proverite ko ga je pisao kao i da li ima navedenu literaturu koju je koristio kao izvor informacija. Isto važi i za „formirane“ korisnike suplementacije, ma koliko Vam se sviđali tekstovi koje čitate probajte da „iščačkate“ i nešto novo. Posmatranje onoga što radimo iz, nekog, drugog ugla, može mnogo da pomogne u daljem napretku. Naveli smo svega par smernica koje će pomoći da se izborimo sa predrasudama i strahovima.

Drugo, što je jako bitno, je da imate podršku prodavca kod kojeg ste se odlučili za kupovinu. Nemojte se zadovoljiti time da Vam se kaže samo:“Ovo je najbolje!“ Tražite dodatne informacije. Uvek pođite od toga da je svako priča za sebe, i da, bez obzira da li imate neki problem koji treba rešiti ili, jednostavno, neko treba da Vas uputi u osnove korišćenja određenog proizvoda ili izmeni režim upotrebe u cilju ostvarivanja boljih rezultata, Vi morate da dobijete savet. Ukoliko to nije izvodljivo tog momenta, dogovorite termin u kom bi mogli da se informišete (često, zbog obima posla, nismo u mogućnosti da odmah popričamo sa Vama).

I treće se odnosi na podatak da pričamo o dopunskoj ISHRANI! Nekada smo je deklarisali kao dopunsku ISHRANU ZA SPORTISTE, danas, međutim, zbog načina i brzine života, kao i lošeg kvaliteta hrane, nailazimo na činjenicu da su ovi dodaci od velike važnosti za sve! Suština je da nam, hteli mi to da priznamo ili ne, izbalansirana upotreba suplementacije podiže kvalitet života, i što je jako važno, podseća nas i na to da treba da mislimo na sebe.