6PAK CROSS PAK je unikatan pre-work prizvod bez stimulansa. Njegov učinak je prvenstveno usmeren na izdržljivost i efikasnost. Sastojci su bazirani na kvalitetnom beta-alaninu uz dodatak vitamina i minerala.

Beta –alanin pripada amino kiselinama i omogućava povećanje koncentracije karnozin u mišićima, zaduženog za kiselo-bazni balans u mišćnom tkivu. Sadržaj citrulin malata u sastavu proizvoda je usmeren na povećanje koncentracije kiseonika i ubrzan oporavak nakon treninga.

Koncentracija esencijalnih vitamina(B1, B2, B6 i B12) i minerala (kalijum, magnezijum i natrijum) prvenstveno doprinosi normalnom funkcionisanju metabolizma i stvaranju energije na ćelijskom nivou.

Rezlutat ove napredne formule je kontinuirano snabdevanje organizma energijom, povećana izdržljivost i ubrzan oporavak i zato je često omiljen među crossfiterima.

6PAK CROSS PAK ne sadrži kreatin što ga čini idealnim pre-workout proizvodom između ciklusa.

Takođe, ne sadrži kofein što posebno zadovoljava potrebe treninga gde je akcenat na preciznosti izvođenja vežbi i visokom nivou koncentracije.

Sastav

6PAK CROSS PAK
Koncentrisani Pre-Workout proizvod

Dijetetski proizvod: za veću izdržljivost i duži trening.

Količina:…………………………………………………………………………………………….320g (40 doza)

Nutritivne informacije Jedna doza (8g)
Vitamin B1 0,275mg (25%)*
Vitamin B2 0,35mg (25%)*
Vitamin B6 0,35mg (25%)*
Vitamin B12 0,625mcg (25%)*
Kalijum 300mg (15%)*
Magnezijum 56mg (15%)*
Natrijum 25mg
Aktivne komponente proizvoda 1 doza (8g)
Beta Alanin 3.000mg
Ekstrakt cvekle 1.400mg
Citrulin Malat 1.500mg

*PDU – preporučeni dnevni unos, odnosi se na dnevni unos od 2000kcal.

Upotreba: Jednu mericu (8g) razmutiti u 400ml vode. Konzumirati 30 minuta pre treninga. Upotreba samo danima kada trenirate.

UPOZORENJE: Ne uzimati više od preporučene doze. Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama. Čuvati van domašaja dece. Alergen upozorenje: u proizvodnom pogonu se proizvode i proizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju i ljuskare.

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Arginine -0%

Arginine

1890 RSD
Trenutno nije dostupno.
Horse Power X -0%

Horse Power X

3250 RSD
Trenutno nije dostupno.
Beta Alanine -0%

Beta Alanine

750 RSD
Assault -0%

Assault

3850 RSD
Trenutno nije dostupno.

NO reaktori i proizvodi za u toku i posle treninga

NO reaktori i proizvodi za u toku i posle treninga

Ovde govorimo o, verovatno, najbrže rastućoj kategoriji među suplementima a razlog tome je jednostavan. Kada uspete, u paketu, da izazovete bolji transport kiseonika, mentalni fokus, napumpanost mišića i odložite umor,  onda Vas ne treba dodatno nagovarati da posegnete za ovom vrstom preparata. I sama skraćenica NO nam već dosta govori, naime, radi se o preparatima koji izazivaju pojačanu proizvodnju AZOT-OKSIDA u organizmu!

Ovo se dešava zahvaljujući nekim, neizbežnim, komponentama kao što je L-Arginin. Svakako da efekat ne bi bio potpun da nema sinergizma (zajedničkog dejstva) sa ostalim sastojcima koji se još mogu naći u NO reaktorima. Veoma je bitno da se pridržavamo propisanih doza i to ne samo da izbegnemo , eventualno, prevelike doze kofeina, nego i da ne bi izazvali kontra efekat (malaksalost i mučninu). Svaki NO se po nečemu razlikuje, a najčešće u odnosu i količinama raznih amino kiselina, njihovih estarskih oblika kao i kreatina, koji se često mogu naći u sastavu.

Važno je da znamo da svačije telo ima neke, sebi, jedinstvene karakteristike, te da je, često, neophodno isprobati više vrsta NO-a, dok se ne nađe onaj pravi. Ukoliko se prvi put upuštate u ovu priču bitno je da Vas neko barem u osnovi uputi i da Vam predloži neki od proizvoda.Zato, ne oklevajte da nas pozovete, niste prepušteni sami sebi!

Ako u toku treninga imate PAD ,morate se zapitati zašto Vaše telo trpi...Naime, ako se niste dovoljno oporavili od predhodnog treninga (niste uneli dovoljno amino kiselina kao ni ugljenih hidrata posle treninga a znate da ste ih unosili) treba da razmotrite opcije koje Vam se nude među, takozvanim, INTRA ili DURING suplementima. Oni se, kao što i sam naziv kaže, koriste u toku treninga, a osim što će Vam dati više snage i odložiti umor, obezbediće i bolji oporavak što ćete osetiti i na sledećem treningu!

Podjednako je bitno obratiti pažnju na to da, posle treninga (poogotvo onih intenzivnih), naše telo raspolaže sa jako malo glikogena (koji se troši u toku treninga) a koji možemo dopuniti na veoma jednostavan način. Osim što ćemo dopuniti rezerve, unošenjem ovakvih, posttrenažnih preparata, izazvaćemo i bolje anaboličko stanje u telu. 

Uz ovo su kupovali

Besplatna dostava!
Vaso Pak -0%

Vaso Pak

3290 RSD
Trenutno nije dostupno.
Omega 3 -0%

Omega 3

990 RSD
Trenutno nije dostupno.
Gain Pak -0%

Gain Pak

3490 RSD
Trenutno nije dostupno.
Beta Pak -0%

Beta Pak

1790 RSD
Trenutno nije dostupno.
Craze Shot -0%

Craze Shot

120 RSD
Trenutno nije dostupno.
Heat Shot -0%

Heat Shot

120 RSD
Trenutno nije dostupno.
Protein Wafer -0%

Protein Wafer

160 RSD
Trenutno nije dostupno.
Boom Shot -0%

Boom Shot

120 RSD
Trenutno nije dostupno.
Milky Shake Whey -0%

Milky Shake Whey

3990 RSD
Trenutno nije dostupno.

6PAK Nutrition

6PAK Nutrition
Cross Pak
Cross Pak
Cena: 2490 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno