Creatine Monohydrate je najpopularniji, visoko-efikasan i široko upotrebljavan sportski suplement. Kreatin je prirodna supstanca koja se proizvodi u organizmu i koja podržava prirodnu produkciju ATP-a, koj je osnovno mišićno gorivo tokom intenzivnih mišićnih kontrakcija. Dodavanjem kreatina sportskoj ishrani, obezbeđujemo sebi više eksplozivne energije i izdržljivosti.

Kreatin monohidrat se naročito preporučuje bodi- bilderima, dizačima tegova kao i power- lifterima. On je nazamenljiv za sve sportiste koji teže povećanju izdržljivosti, ili izgradnji čistemišićne mase ili pak povećanj izdržljivosti i popravljanju opšte fizičke kondicije.

Za maksimalan mišićni rast i povećanje snage a tokom uzimanja kreatina, važno je piti dovoljno tečnosti( najbolje vodu). Ovakav pristup obezbeđuje dovoljnu mišićnu hidrataciju i posledični efekat povećanja ćelija mišića.  Kreatin monohidrat se može kombinovati sa drugim suplementima kao što su glutamin, aminokiseline ili proteinski preparati.

Sastav

6PAK Creatine Monohydrate
Mikronizovani kreatin monohidrat sa taurinom

Dijetetski proizvod: za povećanje snage.

Količina:……………………………………………………………………………………………….500g (100 doza)

Nutritivne informacije Jedna doza (5g) 100g
Kreatin monohidrat 4.700mg 94g
Taurin 3000mg 96g

Upotreba: pomešati 5g kreatina sa 2-3dl vode, konzumirati 30-60 minuta pre treninga. Povećati dnevni unos vode tokom korišćenja kreatina.

UPOZORENJE: Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama. Čuvati van domašaja dece. Alergen upozorenje: u proizvodnom pogonu se proizvode i proizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju, gluten, kikiriki i ljuskare.

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Beta K -0%

Beta K

4500 RSD
Trenutno nije dostupno.
Kre-Alkalyn® -0%

Kre-Alkalyn®

4190 RSD
Trenutno nije dostupno.
CREATINE PH-X -0%

CREATINE PH-X

2450 RSD
Trenutno nije dostupno.

Kreatini

Kreatin je jedan od najzastupljenijih stavki u sportskoj suplementaciji i predstavlja nezaobilazni dodatak za sve sportiste!

Na bezbroj studija rađenih u saradnji sa profesionalnim sportistima, dokazano je da povećava snagu i izdržljivost čak i za više desetina procenata!

Suština kreatina je u produkciji ATP-a, izvornog "goriva" za energiju koju mišić troši prilikom kontrakcije (aktivacije). Osim što nosi ključnu ulogu u nastajanju ATP-a on se u određenom obliku i deponuje u mišićima te na taj način stvara dodatnu zalihu materijala za produženu proizvodnju Adenozin-tri-fosfata. Na ovaj način se dobija, ne samo više snage, nego i mogućnost da se produži izdržljivost pri maksimalnim opterećenjima!

Ako ste, dakle, spremni da podignete intenzitet treninga na viši nivo, odabirom kreatina ste na dobrom putu! A u zavisnosti od toga šta su Vam prioriteti (dobijanje mišićne mase, dobijanje snage i izdržljivosti ili jednostavno, povećanje performansi) samo razmislite o vrsti kreatina za koju ćete se odlučiti ili se oslonite na nas!

 

Uz ovo su kupovali

Besplatna dostava!
Vaso Pak -0%

Vaso Pak

3290 RSD
Trenutno nije dostupno.
Craze Shot -0%

Craze Shot

120 RSD
Trenutno nije dostupno.
Protein Wafer -0%

Protein Wafer

160 RSD
Trenutno nije dostupno.
Gain Pak -0%

Gain Pak

3490 RSD
Trenutno nije dostupno.
Whey Isolate -0%

Whey Isolate

6950 RSD
Trenutno nije dostupno.
Boom Shot -0%

Boom Shot

120 RSD
Trenutno nije dostupno.
Cross Pak -0%

Cross Pak

2490 RSD
Trenutno nije dostupno.
ZMB -0%

ZMB

1390 RSD
Trenutno nije dostupno.
Heat Shot -0%

Heat Shot

120 RSD
Trenutno nije dostupno.
Milky Shake Whey -0%

Milky Shake Whey

3990 RSD
Trenutno nije dostupno.

6PAK Nutrition

6PAK Nutrition
Creatine Monohydrate
Creatine Monohydrate
Stara cena: 1390.00 RSD Cena: 1950 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno