L-Carnitine 1200mg, narandža – 500 ml – Dodatak ishrani namenjen sportistima, sadrži L-karnitin, hrom i vitamine, sa ukusom narandže i zaslađivačima.

Hrom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i održavanju normalnih nivoa glukoze u krvi. Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B5 doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma. Vitamin C doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema.

Način upotrebe: Koristiti kao dodatak ishrani u danima treninga. Uzeti 1 porciju (10 ml) 30 minuta pre treninga.

Sastav: limunska kiselina, konzervansi – kalijum sorbat, natrijum benzoat, aroma narandže, zaslađivači – sukraloza, acesulfam K, anti-peneće sredstvo – silicijum dioksid, boja – sanset žuta FCF.

Sagorevač masti, šta je to?

Sagorevač masti ćemo bolje razumeti ako znamo kako on deluje u organizmu. L-Carnitin je jedinjenje koje igra ulogu u metabolizmu masti. Ključna uloga je kod kreiranja energije koja dolazi iz sagorevanja masnih kiselina u ćelijama. 

Hrana koju jedemo možda nije iskorišćena u celosti a povećanje kalorija ovako može rezultovati stvaranjem masoća (sala) u organizmu. Sagorevač masti pomaže da se dobije sva raspoloživa energija iz hrane.

L carnitine – L Tartrate

Ovaj oblik sagorevača masti je najrasprostranjeniji u sportskim suplementima. Pomaže u oporavku mišića od upale,viši nivo energije i povećan potencijal izgradnje mišića. Smanjenje telesne mase ide ruku pod ruku sa sagorevačem masti, jer kako je rečeno, dolazi do povećane proizvodnje energije iz masti. Ova energija ako se upotrebi za treniranje, rezultati neće izostati.

Kada koristiti L-Carnitin ?

Preporuka je da se prvo postavi cilj. Treba ustanoviti u kom vremenskom periodu želite ostvariti rezultat kroz trening. Prema tome treba izabrati sagorevač i režim treninga. Ako je cilj smanjenje kilograma, povećan nivo energije i bolje preformanse, onda je L-Carnitin odgovarajuć suplement.

Način upotrebe:

Koristiti kao dodatak ishrani u danima treninga. Uzeti 1 porciju (10 ml) 30 minuta pre treninga , a slobodnim danima ujutro ,odmah po ustajanju.

Sastav

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

L-Carnitine napitak -0%

L-Carnitine napitak

180 RSD
Trenutno nije dostupno.
Thermo Booster -0%

Thermo Booster

180 RSD
Trenutno nije dostupno.
ACETYL L-CARN -0%

ACETYL L-CARN

3980 RSD
Trenutno nije dostupno.
MCT Gold -0%

MCT Gold

2900 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

150 RSD
Trenutno nije dostupno.
Gold Burn -0%

Gold Burn

2450 RSD
Trenutno nije dostupno.
GABA-Plus -0%

GABA-Plus

1500 RSD
Trenutno nije dostupno.

Sagorevači

Sagorevači masti,

jedna od najpopularnijih kategorija među dijetetskim suplementima! Od onih najjednostavnijih pa sve do onih koji u sastavu imaju i po dvadesetak komponenti, svi služe jednoj svrsi-da nam pomognu da sagorimo masne naslage ili dođemo do željene forme. 

Moramo Vas upozoriti da ste se, ukoliko ste mislili da će par klikova (koliko Vam treba da bi poručili neki od sagorevača) rešiti Vaše probleme, grdno prevarili. Istina je mnogo bolnija i žao nam je ako smo Vas razočarali time što nismo servirali "svilenkastu" priču o tome kako treba da kupite neki preparat, sednete pred televizor sa punom činijom grickalica i počnete sa "šaltanjem" kanala! 

Dakle, sagorevači će u svojoj širokoj paleti dejstva, napasti masne naslage, uticati na metabolizam masti, izazvati termogeni efekat (podići telesnu temperaturu), ubrzati metabolizam itd. Ali sve to, samo, u saradnji sa Vama koji ih koristite!!!

Neophodne je izmeniti navike koje su nas dovele do stanja u kakvom se nalazimo, uraditi još jedno ponavljanje, još jednu seriju, istrčati još jedan krug, isplivati još jednu dužinu...sve skupa podići granice!!!

Najbolji savet bi bio da nas pozovete ako ste neodlučni u izboru sagorevača ili Vam trebaju smernice vezane za korekciju ishrane. Da napomenemo još i to da sagorevati masti ne podrazumeva umiranje od gladi! 

Uz ovo su kupovali

Beta Alanine -0%

Beta Alanine

750 RSD
Body Fuel -0%

Body Fuel

590 RSD
Gainer Mass Plus Novo! -0%

Gainer Mass Plus

4790 RSD
Whey Protein -0%

Whey Protein

2390 RSD
BCAA 2:1:1 -0%

BCAA 2:1:1

2490 RSD
C vitamin Plus -18%

C vitamin Plus

550 RSD 450 RSD
Trenutno nije dostupno.
Majica (Bretele) -0%

Majica (Bretele)

1000 RSD

Maximalium

Maximalium

 

Maximalium je među novijim brendovima na prostoru Srbije.

Predstavlja stvarno najbolji odnos kvaliteta i cene koji se može naći na domaćem tržištu. Rekreativci, ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodibilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje ciljeve!

REGISTRACIJA

Za sve proizvode stručno mišljenje dao je Farmaceutski fakultet Novi Sad, a detaljnu analizu zdravstvene bezbednosti radio je Institut za javno zdravlje Kragujevac. Svaki proizvod poseduje rešenje Ministarstva Zdravlja Republike Srbije i upisan je u bazu podataka.

L-Carnitine
L-Carnitine
Cena: 1590 RSD
Lager:
Dostupno