Lipo 6 Black

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Stara cena:
4600 RSD

Cena: 3950 RSD
  • Besplatna dostava.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom
Na lageru: Trenutno nije dostupno .

Izvucite svog "Keca" iz rukava za sagorevanje masti. Ako ste umorni od bezbrojnih pokušaja da smanjite telesne masti, pokušajte sa zverkom iz Nutrexove Underground linije! Osim što ćete dobiti neverovatnu energiju koja će Vas motivisati da žestoko trenirate, desiće se i ono, nama najinteresantnije, a to je super-sagorevanje masnih naslaga!

Preporučena doza i način upotrebe

Odrasli - popiti 1 kapsulu u toku dana (najbolje ujutro), najmanje sat vremena pre obroka. Ukoliko se kapsula popije kasnije u toku dana, voditi računa da to bude najmanje 6 časova pre odlaska na spavanje.

Upozorenje: proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama, osobama sa srčanim smetnjama i visokim krvnim pritiskom. Za vreme korišćenja preparata, ne smeju se uzimati drugi napici i hrana koja sadrži kofein. Veće količine kofeina mogu izazvati nervozu, nesanicu i tahikardije. Ukoliko se pojavi neki od ovih simptoma, prekinuti sa uzimanjem preparata i obratiti se lekaru. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

L-tirozin izaziva kontraindikacije kod osoba koje uzimaju neselektivne inhibitore monoaminoksidaze (MAO). Trudnice i dojilje bi trebalo da izbegavaju suplementaciju L-tirozinom. Osobe sa hipertenzijom bi trebalo da budu oprezne pri upotrebi L-tirozina.

Specifikacije

Broj doza po pakovanju: 60
Veličina doze: 1 kapsula
 
Aktivni sastojci
1 kapsula
%PDU
 
 Hrom (hrom-pikolinat)
100 µg
250%
 
Kofein, anhidrovani
200 mg
**
 N-acetil-L-tirozin
110 mg
**
 Ekstrakt semena gvarane (Paullinia cupana)
100 mg
**
 Ekstrakt ploda gorke pomorandže (Citrus aurantium)
60 mg
**
 Od toga sinefrina
30 mg
**
 Sprašeni plod kajenske paprike (Capsicum annuum)
5 mg
**
 Ekstrakt ploda bibera (Piper nigrum)
5 mg
**
 *PDU - preporuceni dnevni unos.
**PDU - preporuceni dnevni unos nije ustanovljen.
 
 
 
Sastojci: humektans (glicerol), kofein (anhidrovani). N-acetil-L-tirozin, ekstrakt semena gvarane (Paullinia cupana), ekstrakt ploda gorke narandže (Citrus aurantium), prečišćena voda, sprašeni plod kajenske paprike (Capsicum annuum), ekstrakt ploda bibera (Piper nigrum), hrom pikolinat, kapsula (hidroksipropilmetilceluloza), boja (titan-dioksid)

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Sagorevači

Sagorevači masti,

jedna od najpopularnijih kategorija među dijetetskim suplementima! Od onih najjednostavnijih pa sve do onih koji u sastavu imaju i po dvadesetak komponenti, svi služe jednoj svrsi-da nam pomognu da sagorimo masne naslage ili dođemo do željene forme. 

Moramo Vas upozoriti da ste se, ukoliko ste mislili da će par klikova (koliko Vam treba da bi poručili neki od sagorevača) rešiti Vaše probleme, grdno prevarili. Istina je mnogo bolnija i žao nam je ako smo Vas razočarali time što nismo servirali "svilenkastu" priču o tome kako treba da kupite neki preparat, sednete pred televizor sa punom činijom grickalica i počnete sa "šaltanjem" kanala! 

Dakle, sagorevači će u svojoj širokoj paleti dejstva, napasti masne naslage, uticati na metabolizam masti, izazvati termogeni efekat (podići telesnu temperaturu), ubrzati metabolizam itd. Ali sve to, samo, u saradnji sa Vama koji ih koristite!!!

Neophodne je izmeniti navike koje su nas dovele do stanja u kakvom se nalazimo, uraditi još jedno ponavljanje, još jednu seriju, istrčati još jedan krug, isplivati još jednu dužinu...sve skupa podići granice!!!

Najbolji savet bi bio da nas pozovete ako ste neodlučni u izboru sagorevača ili Vam trebaju smernice vezane za korekciju ishrane. Da napomenemo još i to da sagorevati masti ne podrazumeva umiranje od gladi! 

Uz ovo su kupovali

Trenutno nema proizvoda.

Nutrex

Nutrex
Lipo 6 Black
Lipo 6 Black
Stara cena: 4600 RSD Cena: 3950 RSD
Na lageru:
Trenutno nije dostupno