Super Nova

  • Kombinovani, višefazni prah za pre vežbanja sa 4 vrste kreatina
  • Sa Supernova blend formulom koja sadrži 8 aktivnih sastojaka
  • Daje energiju, visok sadržaj kofeina
  • Posebna aroma dinje

Supernova je suplement koji se upotrebljava pre vežbanja kako biste poboljšali performanse, imali više energije, povećali budnost i podigli koncentraciju na viši nivo. Sa Supernova formulom za pre vežbanja, možete očekivati najbolji trening u vašem životu, koji garantuje širenje vaših pogleda na svet vežbanja, i  to bez dodatnih ugljenih hidrata.

Kome je preporučena Supernova?

  • Onima koji su u potrazi za proizvodima za pre vežbanja bez ugljenih hidrata u sebi
  • Sportistima koji se bave fitnesom tokom perioda priprema
  • Sportistima koji se bave borilačkim sportovima
  • Onima koji preferiraju proizvode u obliku praha

Svaki sastojak Supernove oslobađa energiju tokom vežbanja, a kada su iskombnovani, povećaće vaše preformanse kao nikada ranije.

Aktivni sastojci proizvoda prema funkcionalnim grupama:

Supernova blend sadrži aktivne sastojke koji povećavaju proizvodnju azot monoksida u vašem telu i proizvodnju karnozina u vašim mišićima, kao i jedinstvenu kombinaciju dve vrste L-arginina, L-citrulin malata, taurina i beta alanina, vitamina i pratećih elemenata. Arginin nije esencijalna amino kiselina, to jest, ljudsko telo je sposobno da ga samo proizvodi; ipak, pod određenim okolnostima, proizvodnja ne ispunjava potrebe što zahteva dodatni unos. Beta-alanin je specijalna amino kiselina hemijske strukture i razlikuje se od amino kiselina koje grade protein. Kombinovana je sa histidinom i karnozinom i akumulira u mišiće u značajnim količinama. Vitamini B3 i B6 doprinose smanjanju umora i iscrpljenosti. To jest, povećavaju performansi i izdržljivost. Uz ostale sastojke proizvoda, vitamin B6 takođe doprinosi normalan metabolizam proteina i ugljenih hidrata.
Cink doprinosi normalnom metabolizmu masnih kiselina, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i održavanje normalnih mentalnih funkcija.

Kreatin za pre vežbanja sadrži 4 vrste kreatina
Kreatin, visoko azotno jedinjenje sintetisano iz prekursora L-amino kiseline je ključni molekul u energetskom skladištenju ćelija. Za njihove procese koji zahtevaju energiju, kao što su biohemijski procesi, ili čak funkcionisanje kontraktilnih proteina odgovornih za kontrakcije mišićnog tkiva, ćelije koriste ATP (adenozin trifosfat) kao gorivo; ipak, ovo gorivo se brzo iskoristi. Uloga i važnost kreatina leže u činjenici da fosfat izdvojen iz keratin fosfata može da hrani ATP= ADP+Pi reakciju. Drugim rečima keratin ili keratin fosfat obezbeđuju element koji proizvodi energiju, tako što pomažu brzu regeneraciju ATP-a. (*P = Fosfat)

Kofein, opšte poznat iz kafe, čaja i energetskih napitaka, utiče na metabolizam ćelija uz pomoć efekta blokiranja enzima i uz produžavanje određenih efekata hormonalnog i nervnog sistema osigurava povećanu budnost i fizičke performanse.

Energija, mišićna pumpa, prokrvljenost, fizička i mentalna koncentracija, izdržljivost. To je ono što ja Supernova omogućava.

Sastav

Nutritivna vrednost i sastav:

Nutritivna vrednost

100g

Jedna/dnevna doza (9,4 g)

%NRV (9,4 g)

Energetska vrednost

137 kJ/ 32 kcal

13 kJ/3 kcal

0.56

Proteini

0 g

0 g

3.4

Ugljeni hidrati

-Šećeri

8 g

0,7 g

0,75 g

0,07 g

0%

Masti

Zasićene masti

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0%

0%

So

0,5 g

0,05 g

0%

Niacin

106 mg

10 mg

62,5

Cink

62 mg

5,9 mg

58

Piridoksin hidrohlorid – vitamin B6

 

8,5 mg

 

0,79 mg

 

65.4

*NRV: nutritivna referentna vrednost

Ostale aktivne komponente

100 g

dnevna doza (9,4 g)

Mešavina Super Nova

- L-citrulin malat

21,49 g

2020 mg

- Beta alanin

18,27 g

1717 mg

- L-arginin hidrohlorid

18,27 g

1717 mg

- Taurin

12,18 g

1145 mg

- L-arginin alfa-ketoglutarat

6,08 g

572 mg

Kreatinska matrica za upotrebu pre treninga

- puferovani kreatin monohidrat (CreaBASE) (7,6%)

 

 

 

10,64 g

 

 

 

1000 mg

- Kreatin piruvat (1%)

- Kreatin citrate (1%)

-Mikronizirani kreatin monohidrat (1%)

Kofein

2,13 g

200 mg

Sastojci: Mešavina Super Nova: (L-arginin hidrohlorid; beta alanin; taurin; L-citrulin malat; L-arginin alfa-ketoglutarat; niacin; cink oksid; piridoksin hidrohlorid); Kreatinska matrica za upotrebu pre treninga: (puferovani kreatin monohidrat {mikronizovani kreatin monohidrat, magnezijum-oksid}; kreatin piruvat {mikronizovani kreatin monohidrat, kalcijum-piruvat}; kreatin citrat {mikronizovani kreatin monohidrat,trikalcijum-citrat tetrahidrat};mikronizovani kreatin monohidrat,); aroma dinje; kofein; sredstvo protiv zgrudvavanja (silicijum dioksid); zaslađivači (sukraloza, acesulfam K, steviol glikozidi); regulatori kiselosti (natrijum-karbonat, kalijum-tartrati), boje (tartrazin i Alura crvena AC)* *Mogu nepovoljno uticati na aktivnost i pažnju kod dece;

Način upotrebe: Razmutiti 9,4 g praška (1,5 priložena merica) u 200 ml vode i popiti 15 minuta pre treninga.

Upozorenje: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Visok sadržaj kofeina

(200 mg kofeina/dozi; 100 mg kofeina u 100 ml pripremljenog napitka). Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka preparata.

Napomena: Čuvati van domašaja dece. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu.

Način čuvanja: Nakon otvaranja, čuvati proizvod dobro zatvoren, na temperaturi 5 – 25°C, zaštićen od vlage, direktnog delovanja toplote ili sunčevog zračenja. Nakon otvaranja ukloniti silikonsku kesicu.

 

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Craze Shot -0%

Craze Shot

120 RSD
Trenutno nije dostupno.
Cross Pak -0%

Cross Pak

2490 RSD
Trenutno nije dostupno.
CellUp® Shot -0%

CellUp® Shot

170 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
Vaso Pak -0%

Vaso Pak

3290 RSD
Trenutno nije dostupno.
Horse Power X -0%

Horse Power X

3250 RSD
Trenutno nije dostupno.
Post Gold -0%

Post Gold

3380 RSD
Trenutno nije dostupno.

NO reaktori i proizvodi za u toku i posle treninga

NO reaktori i proizvodi za u toku i posle treninga

Ovde govorimo o, verovatno, najbrže rastućoj kategoriji među suplementima a razlog tome je jednostavan. Kada uspete, u paketu, da izazovete bolji transport kiseonika, mentalni fokus, napumpanost mišića i odložite umor,  onda Vas ne treba dodatno nagovarati da posegnete za ovom vrstom preparata. I sama skraćenica NO nam već dosta govori, naime, radi se o preparatima koji izazivaju pojačanu proizvodnju AZOT-OKSIDA u organizmu!

Ovo se dešava zahvaljujući nekim, neizbežnim, komponentama kao što je L-Arginin. Svakako da efekat ne bi bio potpun da nema sinergizma (zajedničkog dejstva) sa ostalim sastojcima koji se još mogu naći u NO reaktorima. Veoma je bitno da se pridržavamo propisanih doza i to ne samo da izbegnemo , eventualno, prevelike doze kofeina, nego i da ne bi izazvali kontra efekat (malaksalost i mučninu). Svaki NO se po nečemu razlikuje, a najčešće u odnosu i količinama raznih amino kiselina, njihovih estarskih oblika kao i kreatina, koji se često mogu naći u sastavu.

Važno je da znamo da svačije telo ima neke, sebi, jedinstvene karakteristike, te da je, često, neophodno isprobati više vrsta NO-a, dok se ne nađe onaj pravi. Ukoliko se prvi put upuštate u ovu priču bitno je da Vas neko barem u osnovi uputi i da Vam predloži neki od proizvoda.Zato, ne oklevajte da nas pozovete, niste prepušteni sami sebi!

Ako u toku treninga imate PAD ,morate se zapitati zašto Vaše telo trpi...Naime, ako se niste dovoljno oporavili od predhodnog treninga (niste uneli dovoljno amino kiselina kao ni ugljenih hidrata posle treninga a znate da ste ih unosili) treba da razmotrite opcije koje Vam se nude među, takozvanim, INTRA ili DURING suplementima. Oni se, kao što i sam naziv kaže, koriste u toku treninga, a osim što će Vam dati više snage i odložiti umor, obezbediće i bolji oporavak što ćete osetiti i na sledećem treningu!

Podjednako je bitno obratiti pažnju na to da, posle treninga (poogotvo onih intenzivnih), naše telo raspolaže sa jako malo glikogena (koji se troši u toku treninga) a koji možemo dopuniti na veoma jednostavan način. Osim što ćemo dopuniti rezerve, unošenjem ovakvih, posttrenažnih preparata, izazvaćemo i bolje anaboličko stanje u telu. 

Uz ovo su kupovali

Zero Bar -0%

Zero Bar

240 RSD
Trenutno nije dostupno.
BCAA 3D -0%

BCAA 3D

1420 RSD
Trenutno nije dostupno.
Liquid amino -4%

Liquid amino

2040.00 RSD 140 RSD
Trenutno nije dostupno.
LIQUID BCAA -0%

LIQUID BCAA

2040 RSD
Trenutno nije dostupno.
THERMO DRINE -0%

THERMO DRINE

1300 RSD
Trenutno nije dostupno.
BLACK BLOOD CAF+ -0%

BLACK BLOOD CAF+

140 RSD
Trenutno nije dostupno.
CASEINE ZERO -0%

CASEINE ZERO

3250 RSD
Trenutno nije dostupno.
ONE A DAY -0%

ONE A DAY

1190 RSD
Trenutno nije dostupno.

Bio Tech

Bio Tech
SUPER NOVA
SUPER NOVA
Cena: 140 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno