Amino 8400

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Stara cena:
3100 RSD

Cena: 2650 RSD
  • Besplatna dostava.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom
Na lageru: Dostupno .

Aminokiseline

Aminokiseline su gradivni elementi proteina, pa tako i građa za mišiće. Neke od njih se proizvode u organizmu, dok neke ne. One koje organizam ne proizvodi, takozvane esencijalne amino-kiseline, potrebno je uneti kroz hranu ili suplemente. Iako, aminokiseline mnogi povezuju sa sportistima, one su zapravo najbitnija karika u normalnom funkcionisanju organizma.One učestvuju u mnogobrojnim procesima, praktično ne postoji ni jedan "posao" našeg tela a da u njemu ulogu ne igra neka od aminokiselina (proizvodnji enzima, normalnoj produkciji hormona, a koji utiču na koncentraciju, kvalitetan san i oporavak, raspoloženje...).

Aminokiseline, Efekat Korišćenja

 
Očuvanje mišićne mase

Aminokiseline i proteini su dobro poznati pomoćnici koji se koriste tokom izgradnje mišića, pogotovo kada se kombiuju sa vežbama snage sa tegovima. Pored ovog oni koriste mišićima čak i kada se ne trenira. Smanjenje kalorija je osnovni korak za gubljenje masti. Međutim, dešava se da nizak unos kalorija uzima danak na mišićnoj masi u određenoj meri.  Tri esencijalne aminokiseline; leucin, izoleucin, i valin se razgrađuju u mišićima gde se koriste kao gorivo. Ovaj proces osigurava da stopa sinteze proteina u telu bude dovoljno visoka da umanji katabolične efekte koje ima kalorijama deficitarna ishrana. Drugim rečima smanjuje se negativni uticaj smanjenog unosa kalorija na mišiće.

Gubitak masnih naslaga 

Većina suplemenata za gubitak težine sadrže visok procenat stimulanata i drugih komponenti koje ubrzavaju metabolizam, Međutim malo je poznato da i one mogu pomoći u procesu gubitka masnih naslaga. Uzimanje tokom ishrane sa smanjenim unosom kalorija doneće bolje rezultat u odnosu na dijetu bez aminokiselina.

Iako ovo nije dodatak, posebno, namenjen sagorevanju masti, on ipak pomaže da izgubite višak kilograma. Naime, prisustvo aminokiselina smanjuje nivo kortizola tj. hormona stresa koji promoviše skladištenje masti u organizmu. Osim toga, može da odloži osećaj gladi kada Vam je to potrebno.

Poboljšanje Treninga

Aminokiseline, između ostalog pojačavaju i efekte treninga tako što suzbijaju mišićni zamor tokom napornih vežbi. Osim povećanja efekta treninga, pokazalo se da smanjuju mišićnu bol i pomažu brz oporavak. Koliko brzo ćemo doći do definisanog tela zavisi, svakako, od naših napora koje ulažemo (tih nekoliko sekundi više na pokretnoj traci ili recimo dodatno ponavljanje vežbe kada smo potpuno iscrpljeni) ali i velikim delom od adekvatne suplementacije koju koristimo u toku dasna i nakon treninga.

Iako ovo nije dodatak namenjen sagorevanju masti, on ipak može pomoći da izgubite višak kilograma. Radi tako što smanjuje nivo kortizola tj. hormona stresa koji promoviše skladištenje masti u organizmu. Osim toga, deluje kao potiskivač apetia, čime se sprečava preveliku potrošnju kalorija.

Kako Koristiti?

Uzeti po 4 tablete ujutro, između obroka i odmah nakon treninga.

Specifikacije

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Amino kiseline

Amino kiseline su osnovna građa proteina a osim toga učestvuju u bezbrojnim procesima u organizmu. I ako ih u prirodi ima preko petstotina za žive organizme je bitno svega dvadesetak. A tih dvadeset možemo svrstati u dve grupe, i to one koje naš organizam može da sintetiše (sam "napravi") a koje nazivamo neesincijalnim i one koje ne možemo "proizvesti" odnosno ESENCIJALNE amino kiseline!

Ako nam je jasno da postoje amino kiseline koje naše telo ne može da sintetiše isto tako nam MORA biti jasno da ih treba uneti ishranom ili ,još sigurnije , dodatnom suplementacijom! Ovo važi za sve, a pogotovo za aktivne sportiste i rekreativce, kao i one koji su se prepustili današnjem tempu a žele da sačuvaju svoje zdravlje!

Ukratko ,dodavanjem amino kiselina, bilo da su prahu, tečnosti ili tabletama, obezbeđujete, prvenstveno, normalno funkcionisanje organizma, pa zatim, oporavak, izgradnju mišića, podršku normalnoj iskorišćenosti masti i mnogo toga drugog.

Dakle, ukoliko smo Vam, barem, malo približili važnost ovog dela suplementacije, ne oklevajte! 

Uz ovo su kupovali

Gratis dostava!
Whey Protein -0%

Whey Protein

4700 RSD
Detaljnije

Maximalium

Maximalium

 

Maximalium je među novijim brendovima na prostoru Srbije.

Predstavlja stvarno najbolji odnos kvaliteta i cene koji se može naći na domaćem tržištu. Rekreativci, ljudi okrenuti fitnessu kao i profesionalni bodibilderi koriste Maximalium suplemente kako bi postigli svoje ciljeve!

REGISTRACIJA

Za sve proizvode stručno mišljenje dao je Farmaceutski fakultet Novi Sad, a detaljnu analizu zdravstvene bezbednosti radio je Institut za javno zdravlje Kragujevac. Svaki proizvod poseduje rešenje Ministarstva Zdravlja Republike Srbije i upisan je u bazu podataka.

Amino 8400
Amino 8400
Stara cena: 3100 RSD Cena: 2650 RSD
Na lageru:
Dostupno