Arginine & Ornithine Caps

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 2550 RSD

Trenutno nije dostupno

  • Dostava je 300.00 RSD za ukupnu narudžbu.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Arginine & Ornithine Caps je kombinacija aminokiselina arginina i ornitina, koje omogućavaju organizmu da neometano proizvodi hormon rasta i uopšte stimulišu proizvodnju i sekreciju hormona koji omogućavaju telu da duže izgleda mlađe i zdravije.

L-ornitin spada u grupu neesencijalnih aminokiselina. L-ornitin je posrednik u ciklusu uree i u metabolizmu arginina i na taj način učestvuje u detoksikaciji amonijaka u organizmu. Neophodan je za formiranje drugih aminokiselina: prolina, glutaminske kiseline i glutamata, kao i poliamina. U kombinaciji sa L-argininom deluje na hormon rasta. Nekoliko studija ukazuju da suplementacija argininom, pojedinačno ili u kombinaciji sa drugim aminokiselinama, u organizmu povećava nivo somatotropina, čiji se potencijalni benefit ogleda u redukciji telesnih masti, ubrzanju oporavka organizma i zaceljivanju rana. 

L-arginin je neesencijalna aminokiselina i prirodni je sastojak proteina biljnog i animalnog porekla. U organizmu, iz arginina nastaje citrulin i azot oksid, koji je važan element u reakcijama povezanim sa vazodilatacijom kao i sa kardiovaskularnim funkcijama. Arginin deluje protektivno na funkciju srca, a primenjuje se i zbog potencijalnog ergogenog efekta na hormonalni sistem. Njegova najvažnija uloga je u oslobađanju humanog somatotropina. Značaj arginina je i u sintezi kreatinina, koji je u obliku fosfata značajan izvor energije u organizmu tokom fizičke aktivnosti. Suplementi arginina imaju anabolički efekat i dovode do povećanja mišićne mase. Takođe, arginin je posrednik u ciklusu uree, pa igra važnu ulogu u detoksikaciji amonijaka. 

Preporučena doza i način upotrebe

1-3 kapsule dnevno.

Specifikacije

Veličina doze: 1 kapsula
Aktivna komponenta
1 kapsula
 
 
L-arginin (L-arginin-hidrohlorid)
500 mg*
 
 
L-ornitin (L-ornitin-hidrohlorid)
250 mg*
 
 
*PDU nije utvrđen.
 
 
 
Ostali sastojci: želatin, voda, sredstva protiv zgrudvavanja (stearinska kiselina, silicijum-dioksid), tigliceridi srednjeg lanca. 

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

BCAA 2:1:1 -0%

BCAA 2:1:1

2490 RSD
L-Tyrosine -0%

L-Tyrosine

1460 RSD
Trenutno nije dostupno.
Beta Alanine -0%

Beta Alanine

750 RSD
Bcaa Powder 12000 -4%

Bcaa Powder 12000

3750 RSD 3600 RSD
Trenutno nije dostupno.
Amino Pills -0%

Amino Pills

3790 RSD
Trenutno nije dostupno.
Beta Pak -0%

Beta Pak

1790 RSD
Trenutno nije dostupno.
Amino Magic Fuel -17%

Amino Magic Fuel

2400 RSD 1990 RSD
Trenutno nije dostupno.
Amino 8400 -14%

Amino 8400

3190 RSD 2750 RSD
Bcaa 8500 -0%

Bcaa 8500

2400 RSD
Trenutno nije dostupno.

Amino kiseline

Amino kiseline su osnovna građa proteina a osim toga učestvuju u bezbrojnim procesima u organizmu. I ako ih u prirodi ima preko petstotina za žive organizme je bitno svega dvadesetak. A tih dvadeset možemo svrstati u dve grupe, i to one koje naš organizam može da sintetiše (sam "napravi") a koje nazivamo neesincijalnim i one koje ne možemo "proizvesti" odnosno ESENCIJALNE amino kiseline!

Ako nam je jasno da postoje amino kiseline koje naše telo ne može da sintetiše isto tako nam MORA biti jasno da ih treba uneti ishranom ili ,još sigurnije , dodatnom suplementacijom! Ovo važi za sve, a pogotovo za aktivne sportiste i rekreativce, kao i one koji su se prepustili današnjem tempu a žele da sačuvaju svoje zdravlje!

Ukratko ,dodavanjem amino kiselina, bilo da su prahu, tečnosti ili tabletama, obezbeđujete, prvenstveno, normalno funkcionisanje organizma, pa zatim, oporavak, izgradnju mišića, podršku normalnoj iskorišćenosti masti i mnogo toga drugog.

Dakle, ukoliko smo Vam, barem, malo približili važnost ovog dela suplementacije, ne oklevajte! 

Uz ovo su kupovali

Zinc Caps -0%

Zinc Caps

1200 RSD
Trenutno nije dostupno.
DLPA Caps -0%

DLPA Caps

1500 RSD
Trenutno nije dostupno.
Pycnogenol -0%

Pycnogenol

4980 RSD
Trenutno nije dostupno.
Tyrosine Caps -0%

Tyrosine Caps

1680 RSD
Trenutno nije dostupno.

Twinlab

Twinlab
Arginine & Ornithine Caps
Arginine & Ornithine Caps
Cena: 2550 RSD
Na lageru:
Trenutno nije dostupno