CASEINE ZERO

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 3250 RSD

Trenutno nije dostupno

  • Dostava je 300.00 RSD za ukupnu narudžbu.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

Caseine Zero

  • 100% iz izvora kazeina, najboljeg postepeno apsorbujućeg proteina
  • pravi anti-katabolički protein
  • postepen dotok aminokiselina
  • najbolja apsorpcija
  • visok nivo glutamina
  • odličan za upotrebu pred spavanje

Obezbedite vašem telu konstantan dotok amino kiselina u krvotok, čak i do 7-8 sati. Ovo je pogotovo poželjno pre odlaska na spavanje gde vaši mišići ostaju bez hrane puno sati, kao i između obroka kada iz nekog razloga postoji veliki razmak između dva obroka. Postepena apsorpcija kazeina čini ovaj protein više efikasnim u sprečavanju katabolizma, odnosno razgradnje mišića.

Kazein je osnovni gradivni protein mleka koji čini 80% svih njegovih proteina, i proteina mlečnog seruma (surutke) koji čine 20%. Mleko sadrži oko 3-3,5% (30-35 g/l) proteina što čini oko 28% suve materije. Ovo ukazuje da je mleko namirnica bogata proteinima, međutim konzumiranje mleka znači ujedno i unos laktoze i mlečnih masti koje spadaju u kategoriju loših, zasićenih masti a to je ono što želimo da izbegnemo. Naziv kazein potiče od latinske reči „caseus“ što znači sir, jer se zgrušavanjem kazeina omogućava proizvodnja sira i predstavlja osnovni protein u njemu. Kazein je najvažniji protein mleka ne samo zato što je u najvećem procentu zastupljen već i zbog njegovih tehnoloških osobina (proizvodnja sira, mlečno – kiselih proizvoda)

Kazein je kompletan protein jer sadrži sve aminokiseline koje ulaze u sastav proteina. Važno je da se razume razlika između kompletnog proteina i njegove biološke vrednosti, koja zavisi od odnosa i zastupljenosti pojedinih aminokiselina u njemu. Kazein sadrži relativno velike količine glutaminske kiseline i prolina, pored toga sadrži i znatne količine leucina, lizina, valina i asparaginske kiseline. Kao i svi proizvodi BioTechUsa i Casein Zero se sastoji od bezbednih i pažljivo biranih sastojaka.

Sastav

Nutritivna vrednost:

Nutritivne informacije

U 100 g

U jednoj dozi (30 g)

%RU/30 g

Energetska vrednost

1479 kJ/349 kcal

444 kJ/105 kcal

5 %

Proteini

78 g

23 g

47%

Ugljeni hidrati

-od čega šećeri

2,4 g

0,2 g

0,72 g

0,06 g

0,3 %

0,1 %

Masti

-od čega zasićene

2,8 g

1,8 g

0,84 g

0,54 g

1,2%

2,7 %

So

1,6 g

0,48 g

8 %

Sastav proizvoda:

Sadržaj aktivne komponente (min)

U 100 g

U 1 dozi (30 g)

%RU

Koncentrat mlečnih proteina i kalcijum-kazeinat

90 g

27 g

45

RU=Referentni unos za odrasle

Ostali sastojci: delimično hidrogenizovana kokosova mast, aroma vanile , ugušćivač: natrijum karboksimetilceluloza, so, emulgator: sojin lecitin, regulator kiselosti: kalijum-tartarat, zaslađivači: sukraloza i steviol glikozidi, vanilin, boja Tartarzin (može imati negativan uticaj na aktivnost i pažnju kod dece).

Preporučena upotreba: razmutiti jednu mericu praha (30 g) sa 350 ml vode ili obranog mleka uveče pre spavanja. Za najbolji rezultat, preporučuje se priprema uz pomoć šejkera.Pripremati neposredno pre konzumiranja!

Informacije o alergenima: Proizvod sadrži MLEKO i SOJUProizvodi se u pogonu u kome se za izradu hrane koriste JAJA, GLUTEN, LJUSKARI, SUMPOR-DIOKSID I JEZGRASTO VOĆE.

Upozorenja: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, prekinuti upotrebu i konsultovati se sa lekarom.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren na hladnom (5°C-20°C) i suvom mestu daleko od direktnih uticaja toplote, vlage i sunčevih zraka.

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Besplatna dostava!
Muscle Juice 2544 -0%

Muscle Juice 2544

2,25kg
2400 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
Zero Hero 31% Protein Bar -0%

Zero Hero 31% Protein Bar

65g
220 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
Protein Wafer -0%

Protein Wafer

40g
160 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
So Good Bar -0%

So Good Bar

60g
250 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
Exclusive® Protein Bar -0%

Exclusive® Protein Bar

85g
200 RSD
Trenutno nije dostupno.

Proteini

Minut-dva koje ćete potrošiti da bi pročitali ovaj tekst bi trebalo da bude dovoljno za sažetak priče o proteinu, a nakon što saznate osnove, sve što treba da uradite je da se vodite zdravom logikom i odaberete proizvod za sebe. Ukoliko ste, ipak, neodlučni, naš TIM je tu za Vas!

Proteini su prirodni polipeptidi izgrađeni od amino kiselina. Ako znamo da otprilike 50% svake ćelije čine upravo proteini, onda nam neće biti teško da zaključimo od kakvog su oni značaja za ljudski, kao i bilo koji drugi organizam, a ako tome dodamo još i to da učestvuju u SVIM procesima među ćelijama, biće nam jasno da njihovu potrošnju u telu moramo da nadoknadimo kako bi očuvali normalno funkcionisanje, obezbedili oporavak pa i izgradnju mišića.

Baš zato je protein pravi i najčešći izbor svih nas, bilo da ga koristimo kao rekreativci ili profesionalci. Da zaključimo, bilo da spadate u kategoriju onih koji samo imaju potrebu da povećaju unos proteina u ishrani, onih koji žele oporavak ili većine koja izgrađuje mišićnu masu, na pravom ste mestu. Izbor koji smo Vam pružili sigurno je jedan od najraznovrsnijih na koje ćete ikada naići!

Uz ovo su kupovali

Besplatna dostava!
Oat & Fruits bar -0%

Oat & Fruits bar

70g
160 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
HYPER MASS -0%

HYPER MASS

130 RSD
Trenutno nije dostupno.

Bio Tech

Bio Tech
CASEINE ZERO
CASEINE ZERO
Cena: 3250 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno