TRICREATINE MALAT

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 1800 RSD
  • Dostava je 300.00 RSD za ukupnu narudžbu.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom
Na lageru: Dostupno .

TriCreatine Malat

Hemijski povezani kreatin i malična kiselina, bolja rastvoljivost u vodi, veća bioraspoloživost, veća produkcija ATP-a, pojačano uvećanje ćelija. 

Kreatin je najbolji bez-kalorijski suplement koji ima pozitivan uticaj na ćelijsku masu, obnavljanje ATPa, snagu i dobijanje na mišićnoj masi. Trikreatin malat se sastoji iz tri molekula kratina koji su hemijski vezani za molekul malične kiseline. Na taj način je stvoren novi i efikasniji kreatin. Malična kiselina kao međuproizvod u Krebsovom ciklusu pomaže u obnovi energije.

Kako je malična kiselina ugrađena u kompleks, kreatin efikasnije obnavlja ATP energetski sistem. Time se pojačava mišićna snaga, mišićna masa i ubrzava oporavak.

Trikreatin malat je rasvorljiviji u vodi nego običan kreatin monohidrat. Na taj način smanjena je mogućnosti želudačnih tegoba, dok je biološka raspoloživost veća.

Preporučena upotreba: uzeti dve porcije dnevno pre jela sa čašom vode,soka ili nemasnog pića, naročito pre obroka nakon treninga. Za maksimalni efekat porcije uzimati u razmaku od najmanje 4-5 sati.

Specifikacije

Nutritivna vrednost

Po porciji (5 g)

Na 100 g proizvoda

Energija

79 kJ/18.6 kcal

1580 kJ/372 kcal

Masti

-Zasićene masti

0 g

0 g

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

0 g

0 g

Šećeri

0 g

0 g

Holesterol

<0.05 g

<1 g

Dijetna vlakna

<0.05 g

<1 g

Sastojak

Po porciji (5 g)

Na 100 g proizvoda

Trikreatin malat

5 g*

100 g*

*Referentni dnevni unos nije ustanovljen

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Beta K -0%

Beta K

4500 RSD
Trenutno nije dostupno.
Kre-Alkalyn® -0%

Kre-Alkalyn®

4190 RSD
Trenutno nije dostupno.

Kreatini

Kreatin je jedan od najzastupljenijih stavki u sportskoj suplementaciji i predstavlja nezaobilazni dodatak za sve sportiste!

Na bezbroj studija rađenih u saradnji sa profesionalnim sportistima, dokazano je da povećava snagu i izdržljivost čak i za više desetina procenata!

Suština kreatina je u produkciji ATP-a, izvornog "goriva" za energiju koju mišić troši prilikom kontrakcije (aktivacije). Osim što nosi ključnu ulogu u nastajanju ATP-a on se u određenom obliku i deponuje u mišićima te na taj način stvara dodatnu zalihu materijala za produženu proizvodnju Adenozin-tri-fosfata. Na ovaj način se dobija, ne samo više snage, nego i mogućnost da se produži izdržljivost pri maksimalnim opterećenjima!

Ako ste, dakle, spremni da podignete intenzitet treninga na viši nivo, odabirom kreatina ste na dobrom putu! A u zavisnosti od toga šta su Vam prioriteti (dobijanje mišićne mase, dobijanje snage i izdržljivosti ili jednostavno, povećanje performansi) samo razmislite o vrsti kreatina za koju ćete se odlučiti ili se oslonite na nas!

 

Uz ovo su kupovali

L-carnitine drink -0%

L-carnitine drink

140 RSD
Trenutno nije dostupno.
CASEINE ZERO -0%

CASEINE ZERO

3250 RSD
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

1180 RSD
Trenutno nije dostupno.
BCAA ZERO FLASH -0%

BCAA ZERO FLASH

110 RSD
Trenutno nije dostupno.

Bio Tech

Bio Tech
TRICREATINE MALAT
TRICREATINE MALAT
Cena: 1800 RSD
Na lageru:
Dostupno