6PAK HEAT SHOT je ekstremni termogeni sagorevač u praktičnom pakovanju. Preporučuje se upotreba pre treninga i zadovoljiće svakog sportistu koji traga za povećanjem termogenze i izdržljivosti.

Sastav čine beta-alanin, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt đumbira, ekstrakt poljskog rastavića i kofein.

Beta-alanin je najvažnijij sastojak većine pre-workout proizvoda. Zajedno sa aminokiselinom histidin, beta –alanin gradi molekul karnozina. Suplementacija na bazi beta-alanina povećava koncentraciju karnozina u mišićnom tkivu što pozitivno deluje na kiselo-bazni balans u mišićima.
Ekstrakt zelenog čaja je vredan sastojak proizvoda za sagorevanje masti. Polifenoli sadržani u njemu igraju važnu ulogu u borbi protiv slobodnih radikala. Takođe, pozitivno utiču na nivo šećera u krvi i održavanje normalne telesne mase.
Ekstrakt đumbira od velike je pomoći u metabolizmu ugljenih hidrata, a snižavanje nivoa šećera u krvi poboljšava osetljivost na insulin. Pozitivan efekat đumbira primetan je u povećanju vitalnosti i mišićne funkcije.
6PAK HEAT SHOT sadrži ekstrakt poljskog rastavića. Poljski rastavić je biljka bogata vrednim hranjivim sastojcima koji podržavaju vitalne procese unutar tela. Posebno je primetan diuretički efekat koji će olakšati izbacivanje vode iz organizma. Pozitivan efekat se primeti i na stanje kože, kose i noktiju.
Kofein omogućava povećanje budnosti i izdržljivosti tokom treninga.

Sastav

6PAK Heat Shot
Prirodan sagorevač masti

Dijetetski proizvod: za redukciju telesne mase i smanjenje masnog tkiva – SADRŽI KOFEIN (250mg/100ml)

Količina:………………………………………………………………………………………………..80ml (1 doza)

Nutritivne informacije Jedna doza (80ml) 100ml
Beta Alanin 3.000mg 3.750mg
Ekstrakt cimeta 200mg 250mg
Ekstrakt zelenog čaja 250mg 312,50mg
Ekstrakt đumbira 200mg 250mg
Ekstrakt poljskog rastavića 200mg 250mg
Kofein 200mg 250mg

Upotreba: Jednu dozu (80ml) konzumirati pre ili tokom treninga. Ne uzimati više od jedne ampule u toku dana. Otvorenu bočicu potrošiti u roku od 24h.

UPOZORENJE: Zbog velikog sadžaja kofeina (200mg po ampuli) ne preporučuje se mlađim od 16 godina, trudnicama ili dojiljama, dijabetičarima, osobama sa visokim krvnim pritiskom ili drugim oboljenjem kardivaskularnog sistema. Ne kombinovati sa alkoholom. Čuvati van domašaja dece.

Utisci kupaca

Ovaj sagorevač gađa u glavu!

Slobodan 04.02.2019. 18:34

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Gold Burn -0%

Gold Burn

2450 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

150 RSD
Trenutno nije dostupno.
Chromic Fuel -0%

Chromic Fuel

960 RSD
Trenutno nije dostupno.
ACETYL L-CARN -0%

ACETYL L-CARN

3980 RSD
Trenutno nije dostupno.
7-KETO -0%

7-KETO

3100 RSD
Trenutno nije dostupno.

Sagorevači

Sagorevači masti,

jedna od najpopularnijih kategorija među dijetetskim suplementima! Od onih najjednostavnijih pa sve do onih koji u sastavu imaju i po dvadesetak komponenti, svi služe jednoj svrsi-da nam pomognu da sagorimo masne naslage ili dođemo do željene forme. 

Moramo Vas upozoriti da ste se, ukoliko ste mislili da će par klikova (koliko Vam treba da bi poručili neki od sagorevača) rešiti Vaše probleme, grdno prevarili. Istina je mnogo bolnija i žao nam je ako smo Vas razočarali time što nismo servirali "svilenkastu" priču o tome kako treba da kupite neki preparat, sednete pred televizor sa punom činijom grickalica i počnete sa "šaltanjem" kanala! 

Dakle, sagorevači će u svojoj širokoj paleti dejstva, napasti masne naslage, uticati na metabolizam masti, izazvati termogeni efekat (podići telesnu temperaturu), ubrzati metabolizam itd. Ali sve to, samo, u saradnji sa Vama koji ih koristite!!!

Neophodne je izmeniti navike koje su nas dovele do stanja u kakvom se nalazimo, uraditi još jedno ponavljanje, još jednu seriju, istrčati još jedan krug, isplivati još jednu dužinu...sve skupa podići granice!!!

Najbolji savet bi bio da nas pozovete ako ste neodlučni u izboru sagorevača ili Vam trebaju smernice vezane za korekciju ishrane. Da napomenemo još i to da sagorevati masti ne podrazumeva umiranje od gladi! 

Uz ovo su kupovali

Omega 3 -0%

Omega 3

990 RSD
Trenutno nije dostupno.
Gain Pak -0%

Gain Pak

3490 RSD
Trenutno nije dostupno.
Beta Pak -0%

Beta Pak

1790 RSD
Trenutno nije dostupno.
Protein Wafer -0%

Protein Wafer

160 RSD
Trenutno nije dostupno.
Boom Shot -0%

Boom Shot

120 RSD
Trenutno nije dostupno.
Milky Shake Whey -0%

Milky Shake Whey

3990 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
Vaso Pak -0%

Vaso Pak

3290 RSD
Trenutno nije dostupno.
Whey Isolate -0%

Whey Isolate

6950 RSD
Trenutno nije dostupno.
Vitamin C -0%

Vitamin C

990 RSD
Trenutno nije dostupno.

6PAK Nutrition

6PAK Nutrition
Heat Shot
Heat Shot
Cena: 120 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno