Glukosamin sulfat postiže još bolji efekat u regeneraciji hrskavica, oštećenih tetiva (ligamenata) i bolova u njima kada mu u tom poslu pomogne njegov verni pratilac msm.

Do sada malo poznati MSM (methyl sulfonyl methane) je sumporna baza koja se nalazi kod svih živih organizama (sumpor je treći makroelement u ljudskom telu). MSM se nalazi u svakoj ćeliji ljudskog organizma. On je neophodan u sintezi proteina, ali njegova glavna funkcija je gradnja i obnova vezivnog tkiva i omogućavanje normalne funkcije zglobova. MSM ima snažnu analgetičko i protiv upalno dejstvo kod svih povreda zglobova, tetiva i hrskavica. Poznati treneri jahačkih konja obavezno koriste Glukosamin i MSM kako bi ubrzali oporavak zglobova svojih ljubimaca i spremili ih za napore.

Svi naučnici se slažu u jednom: MSM će u budućnosti imati mnogo veću primenu u medicini, prevenciji i oporavku oštećenog tkiva.

Preporučena upotreba: 2 tablete dnevno.

Sastav

Serving size: 2 tablets
Servings per container: 30

Amount per serving:
Glucosamine Sulfate (as glucosamine sulfate potassium): 1500mg
MSM (methylsulfonylmethane): 1500mg

† Daily Value not established
Other Ingredients: Pharmaceutical glaze, dicalcium phosphate, croscarmellose sodium, stearic acid, silicon dioxide and magnesium stearate.

Contains Shellfish (shrimp and crab).

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

ARTHRO GUARD -0%

ARTHRO GUARD

2660 RSD
Trenutno nije dostupno.

Zaštita i obnova zglobova i tetiva

Koliko puta Vam se desilo da Vas u sred treninga, na stepeništu ili samo u toku obične šetnje "preseče" u ramenu ili laktu, zaboli koleno ili kuk, "uhvate" leđa?!

Ovo je način da Vam telo da do znanja da treba da razmislite o stanju svojih zglobova, tetiva i hrskavice! Često u želji za napretkom zaboravljamo veoma važne stvari, to je pogotovo vezano za treninge sa opterećenjem gde napredak znači i povećavanje težina sa kojima se radi!!!

Zapitajmo se samo koliko kilograma preturimo preko opterećenog zgloba prilikom neke vežbe, koliko je, taj isti zglob, opterećen i nekim pokretima koji mu i nisu baš "po volji" i, na koncu koliko sve ovo intenziviramo postepenim napretkom?! Koliku težinu trpi skočni zglob ili koleno pri svakom koraku koji napravimo?! 

Sve to ide u prilog tome da neki od ovih preparata uvrstimo u obaveznu suplementaciju!

Obratite nam se slobodno da zajedno procenimo da li imate problem (ili ste u privilegovanoj grupi koja se odlučuje za preventivu) i kog je nivoa, pa da osnovu toga i iskustva preporučimo proizvod.

Uz ovo su kupovali

Syntha Gold -0%

Syntha Gold

4800 RSD
Trenutno nije dostupno.
Waxy Maize -0%

Waxy Maize

3150 RSD
Trenutno nije dostupno.
Muscle Juice 2544 -0%

Muscle Juice 2544

2400 RSD
Trenutno nije dostupno.
CLA -0%

CLA

2400 RSD
Trenutno nije dostupno.
Beta K -0%

Beta K

4500 RSD
Trenutno nije dostupno.
Clean Whey -0%

Clean Whey

4190 RSD
Trenutno nije dostupno.

Ultimate Nutrition

Ultimate Nutrition
Glucosamine MSM
Glucosamine MSM
Cena: 1500 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno