Red Zone je hibridni multifunkcionalni preparat koji kombinuje najbolje osobine sagorevača masti i suplemenata za povećavanje trenažnih performansi!

Čitavih 800 mg moćnog termogenog kompleksa počeće da sagoreva suvišne kalorije i telesnu mast odmah nakon unošenja prve doze.

Za obične sagorevače priča se tu i završava, ali za Red Zone to je samo početak. Svaka doza Red Zone sadrži 1000 mg beta alanina i 30 mg koenzima Q10, koji efikasno otklanjaju zamor i povećavaju regenerisanje mišićne i ćelijske energije, što će vam omogućiti da održite visok intenzitet i produktivnost treninga čak i pri najrigoroznijoj dijeti, uz dodatno sagorevanje masti kao bonus.

Visokointenzivni i dugotrajni treninzi, a pogotovo kad su udruženi sa dijetom, povećavaju oksidativni stres i proizvodnju slobodnih radikala, koji napadaju telesna tkiva, ubrzavaju starenje i otežavaju oporavak. Zato je Red Zone jedini sagorevač koji sadrži Power Grape – bogati prirodni izvor antioksidanata koji će, poput najfinijeg ulja za motor, učiniti da vaše telo besprekorno funkcioniše čak i pri najzahtevnijim treninzima i pri najstrožijoj dijeti.

Preporučena upotreba: 3 tablete (jedna preporučena doza), dva puta dnevno.

Sastav

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

CLA Fuel -0%

CLA Fuel

2300 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

1590 RSD
THERMO DRINE -0%

THERMO DRINE

1300 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-Carnitine napitak -0%

L-Carnitine napitak

180 RSD
Trenutno nije dostupno.
Tyrosine Caps -0%

Tyrosine Caps

1680 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

1180 RSD
Trenutno nije dostupno.
Heat Shot -0%

Heat Shot

120 RSD
Trenutno nije dostupno.

Sagorevači

Sagorevači masti,

jedna od najpopularnijih kategorija među dijetetskim suplementima! Od onih najjednostavnijih pa sve do onih koji u sastavu imaju i po dvadesetak komponenti, svi služe jednoj svrsi-da nam pomognu da sagorimo masne naslage ili dođemo do željene forme. 

Moramo Vas upozoriti da ste se, ukoliko ste mislili da će par klikova (koliko Vam treba da bi poručili neki od sagorevača) rešiti Vaše probleme, grdno prevarili. Istina je mnogo bolnija i žao nam je ako smo Vas razočarali time što nismo servirali "svilenkastu" priču o tome kako treba da kupite neki preparat, sednete pred televizor sa punom činijom grickalica i počnete sa "šaltanjem" kanala! 

Dakle, sagorevači će u svojoj širokoj paleti dejstva, napasti masne naslage, uticati na metabolizam masti, izazvati termogeni efekat (podići telesnu temperaturu), ubrzati metabolizam itd. Ali sve to, samo, u saradnji sa Vama koji ih koristite!!!

Neophodne je izmeniti navike koje su nas dovele do stanja u kakvom se nalazimo, uraditi još jedno ponavljanje, još jednu seriju, istrčati još jedan krug, isplivati još jednu dužinu...sve skupa podići granice!!!

Najbolji savet bi bio da nas pozovete ako ste neodlučni u izboru sagorevača ili Vam trebaju smernice vezane za korekciju ishrane. Da napomenemo još i to da sagorevati masti ne podrazumeva umiranje od gladi! 

Uz ovo su kupovali

Gluta Pure -0%

Gluta Pure

2400 RSD
Trenutno nije dostupno.
Beta Alanine -0%

Beta Alanine

2650 RSD
Trenutno nije dostupno.
Prostar 100% Whey Protein -0%

Prostar 100% Whey Protein

4250 RSD
Trenutno nije dostupno.
Whey Gold -0%

Whey Gold

2950 RSD
Trenutno nije dostupno.
Muscle Juice 2544 -0%

Muscle Juice 2544

2400 RSD
Trenutno nije dostupno.
Waxy Maize -0%

Waxy Maize

3150 RSD
Trenutno nije dostupno.
Iso Sensation 93 -0%

Iso Sensation 93

4300 RSD
Trenutno nije dostupno.

Ultimate Nutrition

Ultimate Nutrition
Red Zone
Red Zone
Cena: 4150 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno