Tribulus Maximus

 •  

  Ultra doza tribulusa od 1500 mg sa ultra dozom saponina od 90 %

 •  

  Prirodno povećanje nivoa testosterona i potencije

 •  

  Povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti

 •  

  Brži oporavak i mišićna rekuperacija

 •  

  Kontinuiran i stabilan nivo hormona

 

Tribulus Terrestris je biljka sa viševekovnom širokom upotrebom kod ljudi. Kroz istoriju tribulus je korišćen u antičkoj Grčkoj, Indiji I Africi kao afrodizijak, ali i za poboljšanje opšteg zdravlja i vitalnosti. U medicini se koristi kod lečenja impotencije, međutim to je samo jedna od njegovih namena. Poslednjih decenija, tribulus sve više nalazi svoje mesto kod sportista koji teže da povećaju mišićnu masu, ubrzaju oporavak i smanje procenat telesnih masnoća. Tribulus je privukao pažnju sportista činjenicom da povećava nivo testosterona na prirodan način. Taj efekat postiže tako što utiče na povećanje nivoa luteinizirajućeg hormona (LH), hormona hipofize koji je u direktnoj sprezi sa testosteronom. Tribulus je prirodna alternativa anaboličkim hormonskim preparatima na sintetičkoj bazi.

Najbitniji faktor jeste procenat saponina, fitohemikalije u sastavu tribulusa, zadužene za povećanje nivoa testosterona. Tribulus Maximus sadrži 1500 mg ekstrakta tribulus terrestris-a po tableti uz čak 90 % saponina. Optimalan nivo testosterona podrazumeva optimalnu sintezu belančevina i pozitivnu ravnotežu nitrogena, što je osnov povećanja mišićnih ćelija. Sportisti koriste tribulus da bi održali adekvatan nivo testosterona i time potpomogli povećanje mišićne mase i ubrzali period oporavka. U slučajevima unosa sintetičkog testosterona, neretko se dešava da ljudski organizam prestane da proizvodi sopstveni. Ne samo što ovo nije moguće sa tribulusom, već naprotiv u ovakvim situacijama, tribulus pomaže u vraćanju balansa prirodnog hormona. Veliki broj korisnika prilikom vršenih testiranja, primetilo je povećanu seksualnu aktivnost, poboljšanje kvaliteta seksualnog života, dobro raspoloženje i snagu.

Tribulus Maximus je klinički testiran "testosteron booster". Predstavlja legalan i siguran način povećanja nivoa testosterona. U potpunosti je prirodan, 100 % siguran i doping-free preparat. Podstiče prirodno lučenje testosterona za visoke performanse bez štetnih efekata.

Preporučena upotreba: Uzimati jednu dozu (1 tabletu) dnevno. 

Specifikacije

Sadržaj aktivne komponente

100 g

1 tableta

Suvi ekstrakt herbe Tribulus terrestris,

standardizovan na 90% saponina

78,95 g

1500 mg

Upozorenja: Preparat je namenjen muškarcima starijim od 18 godina. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama I osobama sa tumorima osetljivim na androgene. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Osobe koje koriste lekove za regulaciju krvnog pritiska, aritmije, ili lekove za terapiju dijabetesa, pre upotrebe ovog preparata treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, prekinuti upotrebu i konsultovati se sa lekarom.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

Način čuvanja: čuvati na temperaturi od 5-25°C, u dobroj zatvorenoj boci, na suvom i tamnom mestu; Najbolje upotrebiti do kraja: datuma označenog na pakovanju

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Ashwagandha -0%

Ashwagandha

2400 RSD
Trenutno nije dostupno.
ZMB -0%

ZMB

1390 RSD
Trenutno nije dostupno.
Tribulus -0%

Tribulus

1400 RSD
Trenutno nije dostupno.
5-HTP -0%

5-HTP

2850 RSD
Trenutno nije dostupno.
Arginine -0%

Arginine

1890 RSD
Trenutno nije dostupno.
TribuLynMAX® -0%

TribuLynMAX®

2590 RSD
Trenutno nije dostupno.

Prirodni stimulatori hormona

Uz ovo su kupovali

BLACK BLOOD CAF+ -0%

BLACK BLOOD CAF+

140 RSD
Trenutno nije dostupno.
L-Carnitine -0%

L-Carnitine

1180 RSD
Trenutno nije dostupno.
MEGA AMINO 3200 -0%

MEGA AMINO 3200

3390 RSD
Trenutno nije dostupno.
POWER PROTEIN -0%

POWER PROTEIN

5750 RSD
Trenutno nije dostupno.
ARGININ AKG -0%

ARGININ AKG

1600 RSD

Bio Tech

Bio Tech
TRIBULUS MAXIMUS
TRIBULUS MAXIMUS
Cena: 2060 RSD
Na lageru:
Trenutno nije dostupno