Tokom intenzivnijih i težih fižičkih napora, česta je pojava da mišići otkažu pre kraja treninga. To se dešava zbog nedostatka jednog od limitirajućih faktora za snagu i izdržljivost mišića - kiseonika. Što se brže kiseonik i energetski nutrijenti ubace u mišićne ćelije, to one mogu da proizvode više energije i snage. U takvim slučajevima potreban je azotoksid, čije stvaranje omogućava Nitric Fuel®. On otvara fiziološke prolaze za protok materije, ubrzavajući dotok kiseonika i krvi bogate nutrijentima u mišiće. Ovaj proces omogućava mišićima da se napregnu i opterete do maksimuma. Takođe, poboljšava njihovu prokrvljenost, pa daje efekat definisanosti i napumpanosti mišića. 

Naučnici su azotoksid otkrili krajem 90-ih, kada su pokušavali da otkriju mehanizam po kome je arginin odgovoran za relaksaciju krvnih sudova i regulaciju njihovog tonusa, a time i smanjenje krvnog pritiska. Otkrili su da azotoksid ima kritičnu ulogu u poboljšanju cirkulacije, ali i u širokom spektru drugih fizioloških procesa, kao što su stimulacija rasta mišićne mase i snažna podrška imunološkom sistemu. Pri nedostatku azotoksida, rast mišića vidno se usporava.

Osnovu ovog revolucionarnog proizvoda čine beta-alanin i Power Pump kompleks (di-arginin malat, di-kreatin malat, citrulin malat, asparaginska kiselina, L-histidin), koji na prirodan način pospešuju sintezu azotoksida. Kombinacijom dejstva ovih sastojaka povećava se volumen mišićnih ćelija i postiže dodatna energija, snaga i izdržljivost, dok glicerin monostearat povećeva hidrataciju mišićnog vlakna. Svi ovi sastojci su ukonbinovani u jedinstvene dvoslojne tablete gde se jedan sloj otpušta i reaguje odmah po uzimanju dok drugi, sporo otpuštajući sloj, deluje u naredna 2 sata. 

- sadrži jedinstvene dvoslojne tablete za produženu i intezivnu napumpanost i definisanost mišića
- brži protok krvi koja snabdeva ćelije kiseonikom i efikasniji dotok hranljivih materija 
- beta-alanin za povećanje snage i izdržljivosti 
- kreatin za energiju i duži i efektniji trening i maksimalno opterećivanje i iskorišćavanje mišića 
- povećanje sinteze i raspoloživosti proteina 
- brži oporavak i obnavljanje tkiva 
- jačanje imuniteta 
- ubrzava metabolizam glutamina i arginina 

Preporučena doza i način upotrebe

6 tableta sa dl vode 30 minuta pre treninga. Ne uzimati više od 9 tableta dnevno.

Sastav

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Besplatna dostava!
Craze Shot -0%

Craze Shot

80 ml
120 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
Cross Pak -0%

Cross Pak

320g
2490 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
NITROX THERAPY -0%

NITROX THERAPY

130 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
CellUp® Shot -0%

CellUp® Shot

60 ml
170 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
Assault -0%

Assault

333g
3850 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
Beta Pak -0%

Beta Pak

200g
1790 RSD
Trenutno nije dostupno.
Besplatna dostava!
Boom Shot -0%

Boom Shot

80 ml
120 RSD
Trenutno nije dostupno.

NO reaktori i proizvodi za u toku i posle treninga

NO reaktori i proizvodi za u toku i posle treninga

Ovde govorimo o, verovatno, najbrže rastućoj kategoriji među suplementima a razlog tome je jednostavan. Kada uspete, u paketu, da izazovete bolji transport kiseonika, mentalni fokus, napumpanost mišića i odložite umor,  onda Vas ne treba dodatno nagovarati da posegnete za ovom vrstom preparata. I sama skraćenica NO nam već dosta govori, naime, radi se o preparatima koji izazivaju pojačanu proizvodnju AZOT-OKSIDA u organizmu!

Ovo se dešava zahvaljujući nekim, neizbežnim, komponentama kao što je L-Arginin. Svakako da efekat ne bi bio potpun da nema sinergizma (zajedničkog dejstva) sa ostalim sastojcima koji se još mogu naći u NO reaktorima. Veoma je bitno da se pridržavamo propisanih doza i to ne samo da izbegnemo , eventualno, prevelike doze kofeina, nego i da ne bi izazvali kontra efekat (malaksalost i mučninu). Svaki NO se po nečemu razlikuje, a najčešće u odnosu i količinama raznih amino kiselina, njihovih estarskih oblika kao i kreatina, koji se često mogu naći u sastavu.

Važno je da znamo da svačije telo ima neke, sebi, jedinstvene karakteristike, te da je, često, neophodno isprobati više vrsta NO-a, dok se ne nađe onaj pravi. Ukoliko se prvi put upuštate u ovu priču bitno je da Vas neko barem u osnovi uputi i da Vam predloži neki od proizvoda.Zato, ne oklevajte da nas pozovete, niste prepušteni sami sebi!

Ako u toku treninga imate PAD ,morate se zapitati zašto Vaše telo trpi...Naime, ako se niste dovoljno oporavili od predhodnog treninga (niste uneli dovoljno amino kiselina kao ni ugljenih hidrata posle treninga a znate da ste ih unosili) treba da razmotrite opcije koje Vam se nude među, takozvanim, INTRA ili DURING suplementima. Oni se, kao što i sam naziv kaže, koriste u toku treninga, a osim što će Vam dati više snage i odložiti umor, obezbediće i bolji oporavak što ćete osetiti i na sledećem treningu!

Podjednako je bitno obratiti pažnju na to da, posle treninga (poogotvo onih intenzivnih), naše telo raspolaže sa jako malo glikogena (koji se troši u toku treninga) a koji možemo dopuniti na veoma jednostavan način. Osim što ćemo dopuniti rezerve, unošenjem ovakvih, posttrenažnih preparata, izazvaćemo i bolje anaboličko stanje u telu. 

Uz ovo su kupovali

Twinlab

Twinlab
Nitric Fuel Tabs
Nitric Fuel Tabs
Cena: 2950 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno