Twinlab® No-Flush Niacin (inozitol-heksanikotinat) je estarsko jedinjenje koje se sastoji od kobinacije niacina (vitamin B3) i inozitola u odnosu 6:1. Ovakav oblik daje ovom proizvodu jedinstvene karakteristike jer obezbeđuje sva korisna dejstva niacina, ali bez pojave osipa i crvenila na koži, koji su česta pojava nakon uzimanja niacina. 

Vitamin B-3 je termostabilan i može se sintetisati u organizmu iz aminokiseline triptofana (iz hrane koja sadrži proteine), ali uz prisustvo vitamina B-1 (tiamin), B-2 (riboflavin) i B-6 (piridoksin). Prirodni izvori niacina su: meso, mleko, riba, povrće, kvasac, kikiriki i dr. Vitamin B-3, kao i ostali vitamini B kompleksa, učestvuje u ćelijskom metabolizmu. Konvertuje ugljene hidrate u glukozu (šećer), koja se dalje sagoreva uz oslobađanje energije. B kompleks, uključujući i B-3, neophodan je za razlaganje masti i proteina u metaboličkom procesu. Održava elastičnost i snagu mišića, kao i zdravlje digestivnog trakta, nervnog sistema, kože, kose, očiju, usta i jetre.

Nedostatak vitamina B-3 izaziva prekomerna upotreba alkohola i visoki nivoi holesterola i triglicerida. B3 prestavlja podršku za kardiovaskularno zdravlje, imunitet, mentalno zdravlje, izdržljivost i dodatnu energiju i sagorevanje masti kod sportista.


Preporučena doza i način upotrebe

1 kapsula dnevno.

Sastav

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

ZMA -0%

ZMA

2490 RSD
Trenutno nije dostupno.
Selenium -0%

Selenium

1000 RSD
Trenutno nije dostupno.
Magnesium+B6+D3 -36%

Magnesium+B6+D3

550 RSD 350 RSD
Trenutno nije dostupno.
VITAMIN A -0%

VITAMIN A

860 RSD
Trenutno nije dostupno.
LactoDigest -35%

LactoDigest

750 RSD 490 RSD
ONE A DAY -0%

ONE A DAY

1190 RSD
Trenutno nije dostupno.

Vitamini i minerali

Vitamini i minerali

Vitamini i minerali su ona stavka koja se kotira kao NAJVIŠEG PRIORITETA!

Naše telo je svakodnevno stavljeno pred, nebrojene, probe, što zbog načina života, ishrane, bavljenja sportom (pogotovo profesionalno), kvaliteta hrane i drugih (mnogobrojnih) faktora. Možda će Vam delovati čudno, ali drugačiji režimi ishrane za sportiste postoje već hiljadama godina!

Osim onih koji su kreirani za sportiste, tu su i vitaminsko-mineralni proizvodi namenjeni najširoj populaciji, uključujući decu i one u poznijim godinama! Svaki od proizvoda je kreiran za određenu grupu, bitno je samo da se prepoznate u jednoj od njih. Više ozbiljnih studija je već dokazalo da je, sa današnjim kvalitetom hrane, nemoguće uneti dovoljnu količinu vitamina i minerala.

Ova saznanja nam dovoljno govore koliko je bitno uneti barem i minimum dodatne vitaminsko-mineralne podrške telu! Veliki broj onih koji ih već koriste će Vam potvrditi da se bolje osećaju, da se ređe razboljevaju i da su u stanju da kvalitetniije obavljaju svakodnevne obaveze.

Ni tu niste prepušteni sami sebi, ako ste zbunjeni širokom ponudom, slobodno nas kontaktirajte!

Uz ovo su kupovali

Zinc Caps -0%

Zinc Caps

1200 RSD
Trenutno nije dostupno.
B-2 Caps -0%

B-2 Caps

1500 RSD
Trenutno nije dostupno.
Pycnogenol -0%

Pycnogenol

4980 RSD
Trenutno nije dostupno.
Amino Fuel Liquid -0%

Amino Fuel Liquid

3500 RSD
Trenutno nije dostupno.
B-12 Dots -0%

B-12 Dots

1200 RSD
Trenutno nije dostupno.

Twinlab

Twinlab
No-Flush Niacin Caps
No-Flush Niacin Caps
Cena: 1800 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno