100% Whey Protein Fuel

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite
Cena: 6450 RSD

Trenutno nije dostupno

  • Besplatna dostava.
  • Stručna podrška putem E-maila ili telefona
  • Sigurno plaćanje pouzećem ili karticom

100% Whey Protein Fuel kompanije Twinlab je brzorastvarajući, instant protein iz surutke, koji se smatra jednim od najkvalitetnijih izvora proteina u ishrani. Organizmu bezbeđuje blokove aminokiselina koje se ugrađuju u mišićno tkivo, ali i jaku podršku imunološkom sistemu, jer na njega deluje slično kao antioksidanti.

Za osobe koje se bave sportom, profesionalno ili rekreativno, veoma je važna pravilna ishrana, a naročito unošenje dovoljne količine proteina. Proteini se sastoje od aminokiselina, a one su u najvećoj meri zaslužne za funkcionisanje organizma. Protein iz surutke spada u proteine sa vrlo visokom biološkom vrednošću, a to znači da se brzo apsorbuje. Zato, za razliku od sporije apsorbujućih proteina, iz mleka i jaja, on treba da se uzima u manjoj količini, u kraćem periodu pre i posle treninga, a u kombinaciji sa proteinima iz mleka ili jaja može da pokrije potrebe za proteinima tokom celog dana, jer kazein u proteinu iz mleka se sporije apsorbuje, a usporava i varenje proteina iz surutke, što mu produžava vreme apsorpcije. Protein iz surutke je najbolje uzimati neposredno posle treninga, jer mišićne ćelije tada imaju povećanu potrebu za proteinima, a jedino surutka može da ih nadoknadi u tako kratkom periodu. Ovo je najbolji način da se mišići oporave od stresa i oštećenja izazvanih fizičkim naporom.

Preporučena doza i način upotrebe

Sadržaj 1 dozirne merice rastvoriti u 2 dl hladne vode. Uzimati 1 do 2 puta dnevno, najbolje neposredno pre i posle treninga. Nutricionisti preporučuju za sportiste 1 g proteina na 1 kg telesne mase.

Sastav

Utisci kupaca

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Slični proizvodi

Whey Gold -0%

Whey Gold

2950 RSD
Trenutno nije dostupno.
Muscle Juice 2544 -0%

Muscle Juice 2544

2400 RSD
Trenutno nije dostupno.
HYPER MASS -0%

HYPER MASS

130 RSD
Trenutno nije dostupno.
Syntha Gold -0%

Syntha Gold

4800 RSD
Trenutno nije dostupno.
ISOWHEY ZERO -0%

ISOWHEY ZERO

140 RSD
Trenutno nije dostupno.
ULTRA LOSS SHAKE -0%

ULTRA LOSS SHAKE

130 RSD
Trenutno nije dostupno.
Zero Bar -0%

Zero Bar

240 RSD
Trenutno nije dostupno.

Proteini

Minut-dva koje ćete potrošiti da bi pročitali ovaj tekst bi trebalo da bude dovoljno za sažetak priče o proteinu, a nakon što saznate osnove, sve što treba da uradite je da se vodite zdravom logikom i odaberete proizvod za sebe. Ukoliko ste, ipak, neodlučni, naš TIM je tu za Vas!

Proteini su prirodni polipeptidi izgrađeni od amino kiselina. Ako znamo da otprilike 50% svake ćelije čine upravo proteini, onda nam neće biti teško da zaključimo od kakvog su oni značaja za ljudski, kao i bilo koji drugi organizam, a ako tome dodamo još i to da učestvuju u SVIM procesima među ćelijama, biće nam jasno da njihovu potrošnju u telu moramo da nadoknadimo kako bi očuvali normalno funkcionisanje, obezbedili oporavak pa i izgradnju mišića.

Baš zato je protein pravi i najčešći izbor svih nas, bilo da ga koristimo kao rekreativci ili profesionalci. Da zaključimo, bilo da spadate u kategoriju onih koji samo imaju potrebu da povećaju unos proteina u ishrani, onih koji žele oporavak ili većine koja izgrađuje mišićnu masu, na pravom ste mestu. Izbor koji smo Vam pružili sigurno je jedan od najraznovrsnijih na koje ćete ikada naići!

Uz ovo su kupovali

B-12 Dots -0%

B-12 Dots

1200 RSD
Trenutno nije dostupno.
Amino Fuel Liquid -0%

Amino Fuel Liquid

3500 RSD
Trenutno nije dostupno.
CLA Fuel -0%

CLA Fuel

2300 RSD
Trenutno nije dostupno.
B-50 Caps -0%

B-50 Caps

1550 RSD
Trenutno nije dostupno.
BCAA Fuel -0%

BCAA Fuel

2870 RSD
Trenutno nije dostupno.
Iron Caps -0%

Iron Caps

980 RSD
Trenutno nije dostupno.

Twinlab

Twinlab
100% Whey Protein Fuel
100% Whey Protein Fuel
Cena: 6450 RSD
Lager:
Trenutno nije dostupno